четверг, 28 января 2016 г.

Psykolog oslo sentrum

Mer hjälp vid behov på någon av våra vårdcentraler. På Capio hjälper vi dig digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Landstingssubventionerad tjänst. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig.


Psykolog oslo sentrum

Maila eller ring och boka in en samtalstid! Upp till rabatt i Oslo. Missa inte chansen, boka nu!


Vi er privatpraktiserende psykologer med kontor i Oslo sentrum , i Bygdøy allé 2 som tar imot voksne og ungdom til korttidsterapi, langtidsterapi, coaching, parterapi og selvutviklingsgrupper. Psykolog i Oslo sentrum – Psykodynamisk terapi. Jeg er en privatpraktiserende psykolog som tilbyr individuell samtaleterapi i Oslo sentrum. Du trenger ikke henvisning for å få time hos meg.


Psykolog oslo sentrum

Jeg er utdannet psykolog ved Universitetet i Bergen. Erfaren psykolog i Oslo med kort ventetid. Jeg kan hjelpe med: Angst, depresjon, livskriser.


Kognitiv terapi for blant annet angst, depresjon, kriser, samlivsproblemer, rus og selvfølelse. Alle temaer, lang erfaring. Rask og enkel online booking. Vi holder til i Oslo sentrum og Fornebuporten.


Vi jobber med de fleste psykiske vanskeligheter, bl. Velkommen til min hjemmeside, psykologen i Oslo. Mitt navn er Anne Selvik og jeg er psykologspesialist med over års erfaring. Søker du psykolog i Oslo ? For deg som ønsker endring i livet ditt eller trenger en utenforstående å snakke med.


Henvisning fra lege er ikke nødvendig. Lågpriser på hotell i Oslo. Jeg er psykologspesialist og tar imot enkeltpersoner, par- og familier på mitt kontor på Majorstuen i Oslo. Her jobber jeg med diverse metoder, bl.


Psykolog oslo sentrum

Jeg holder også kurs i stresshåndtering og andre psykososiale tema. Pris for privat psykolog varierer fra klinikk til klinikk. Det eksisterer en rekke offentlige tilbud der ute, men ventetiden er gjerne lang.


DPS eller avtalespesialister hos fastlegen sin, eller andre med henvisningsrett. Vi vil gjøre vårt beste for å legge til rette for godt samarbeid. Vi har bred kompetanse, slik at vi kan tilpasse arbeidsmetodene til ditt eller deres ønsker og behov. Klinikker i Gamlebyen og på Skøyen. Kort ventetid - Avtal din time direkte fra nettsiden.


Behandler angst, depresjon, stress, og andre psykiske problemer. Private psykologer i Oslo.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения