пятница, 15 января 2016 г.

Sp lingbo

Sp lingbo

Stort utbud av fönster. Fri frakt och bra pris. Ett stort urval av Deutschländer produkter nu i lager hos Elfa Distrelec! I den lilla fönsterfabriken i Lingbo skapar vi kulturfönster med moderna egenskaper som ser ut precis som fönster gjorde förr. Vi använder alltid det finaste virket från furu i närbelägna skogar och tillverkar ditt fönster enligt den vackra Hälsingetraditionen, med profilerad karm, innerbåge och ytterbåge.


Sp lingbo

Att göra fönster är ett hantverk som tar lång tid att lära sig. På den lilla fönsterfabriken i Lingbo har vi gedigen kunskap om gammal hantverkstradition och modern fönsterproduktion. Börja din egen tradition här. Lingbo Kulturfönster går att få i de flesta storlekar och proportioner. Vi erbjuder glasdelande spröjs i olika utföranden och du kan välja färg på bågar, karm och kitt.


Glaset går även det att få i olika utföranden. Beställ millimeteranpassat! Lingbo fönsterdörrar tillverkas precis som våra kulturfönster i speciellt utvalt virke av bästa kvalitet och enligt den vackra Hälsingetraditionen. De finns både som enkel- och pardörrar och du kan givetvis välja färg på både bågar, karm och kitt.


Fönstren öppnas utåt och har gångjärn i sidan. Sidohängt fönster, Utåtgående, En vänster- och två högerhängda,. Alltid med snabb leverans! Professionell rådgivning.


När du kontaktar oss accepterar du att vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy. Här finns svaren på de vanligaste frågorna. Moderna fönster är både smarta och säkra. Vi har fönster som passar alla hus oavsett om ditt hus är klassiskt, funkis eller modernt. Vårt huvudkontor ligger i Edsbyn och här arbetar de flesta av företagets omkring 8anställda.


Kultur fönster med kittad spröjs i ytterglaset, 2-glaskassett invändigt. Röd utsida, vit insida. Nya vitmålade kulturfönster med fast kittad spröjs, personsäkert glas, u-värde 2. Genom att välja Lingbo visar du inte bara hänsyn till miljön utan får också låga U-värden. Det innebär att fönstren isolerar bättre och ger mindre värmeförluster.


Som standard u-värde på hela konstruktionen fasta fönster. En vit dörr som heter Kultur Exklusiv tycker jag om så kan ni föreslå mått och pris totalt inkl. Fönsterserien Lingbo är energimärkt.


NTT Group har det bredaste sortimentet inom mekanisk transmission. Vi är en svensk koncern med verksamhet i Norge, Danmark, Tysklan Polen och Sverige. Att välja fönster kan vara komplicerat.


Vi hjälper dig gärna att hitta rätt bland modeller och utförande. Kontakta oss redan idag för nya fönster!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения