четверг, 9 марта 2017 г.

Advice rekrytering

Vi kopplar ihop rätt person med rätt plats vid rätt tidpunkt. Sök efter Advice Rekrytering nu på nya KensaQ. Advice Executive Search - låt Sveriges mest erfarna searchkonsulter framgångsrikt identifiera och rekrytera chefer och specialister till ditt företag. Advice fokuserar på skattejuridik och skatterådgivning, men vi bistår även våra kunder inom en lång rad angränsande områden.


Advice rekrytering

Där vi inte besitter kompetensen internt ger vi klienten tillgång till vårt omfattande nätverk. Advice koordinerar arbetet och följer alltid upp projektet i syfte att uppnå ett optimalt slutresultat. Från vårt kontor i Stockholm genomför vi Executive Search-uppdrag i och utanför Sverige för våra klienter.


Här hittar du ett urval av våra uppdrag. Would you like to work with us? You’ve either got it, or you don’t. We call it the Advice personality – the combination of focus on the customer, a desire to win, team spirit, and a desire to keep on improving. We also really and truly enjoy what we do.


Xllnc Advise Recruitment har blivit Mero Rekrytering. IT, teknik och administration besök mero. Optimal Advice – Kombinerad kompetens inom strategisk HR.


Vår roll är att stärka dig som arbetsgivare. Allt vi gör är kopplat till Employer Branding – inifrån och ut. Kärnan i vår verksamhet är den strategiska rådgivningen och det är också den som förenar våra olika kompetensområden. Extraknäck för juriststudenter!


Advice rekrytering

Hållbara utemiljöer med bestående värden. Adwice är ditt kompletta mark- och landskapsarkitektkontor med fokus på form och funktion. Wes rekryterar de absolut bästa kandidaterna till befattningar på ledningsnivå, mellanchefsnivå och till styrelser. Vi är specialister på att identifiera och.


Du kan se och spara kandidaternas egna profiler och kontakta kandidaterna direkt. Skaffa ett arbetsgivarkonto och få tillgång till alla cv:n du behöver. Uppdragsgivaren fattar beslut om rekrytering. Advise kan, om så önskas, bistå vid förhandling av villkor mm. Advice söker en engagerad skattejurist Vi söker en person som vill arbeta med skattefrågor ur ett affärsmässigt perspektiv samt upprätta deklarationer.


Du kommer att arbeta nära kunder med varierande frågor av skatterättslig karaktär, såsom skatteutredningar och att finna lösningar på såväl företags som privatpersoners skattefrågor. Kort och gott – se till att framtidssäkra er rekrytering och personbedömning. Ni får verktygen för att skapa bättre rekryteringsprocesser, välja rätt verktyg, bli mer framåtlutade, kunniga och vassa i alla delar av er rekrytering. Det sparar pengar, ökar vinsten, höjer er innovationskraft och er attraktionskraft. Vi jobbar främst med bemanning och rekrytering av optiker till glasögonbutiker och ögonkliniker.


Men även med tjänster inom rådgivning av bla ögonbottenbilder genom tjänsten Bright Advice. Ett enkelt och bra sätt att utveckla din erfarenhet. Vår kvalitetssäkring börjar hos er. Med er hjälp analyserar vi nuläget och vad ni vill åstadkomma med rekryteringen. Mot den utgångspunkten formas kraven på den ni söker.


Advice rekrytering

När sökningen börjar vet vi vem vi ska leta efter. Vårt egenutvecklade rekryteringsverktyg Masterhelp använder vi dels i våra egna uppdrag, men det används även av externa kunder som t ex arbetar med vårt koncept Gör det själv- rekrytering. SOURCE utför chefsrekrytering till samhällsnyttiga organisationer.


Vi arbetar med Executive search, Interim samt Assessments och Second Opinion.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения