четверг, 16 марта 2017 г.

Attendo västerås

Attendo i Västerås har trivselträffar på Blomstergatan och Karldfeldtsplatsen där vi ordnar aktiviteter, luncher och annat trevligt för alla som vill vara med. Du behöver inte vara kund i vår hemtjänst för att delta. Social samvaro har stor betydelse för de flestas välbefinnande. Det är något som vi värnar om.


Attendo har förmedlat jourhem och familjehem till Sveriges. Som ett av Sveriges ledande vårdföretag är Attendo en trygg.

Attendo arbetar för att personer med funktionsnedsättning. Attendo är den ledande privata leverantören av offentligt. Attendo Flodinsgården äldreboende i Västerås består av fem hus med totalt ljusa lägenheter med balkong eller uteplats. Resterande lägenheter är privatägda och flertalet av dessa boende har beviljad hemtjänst.


Attendo Södergården är ett äldreboende som ligger i sydöstra delen av Västerås , i stadsdelen Viksäng. Vår målsättning är att du som boende ska känna dig trygg och få omsorg och omvårdnad på det sätt som du önskar. Hitta och få information om attendo ab västerås västerås i Västerås och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning.


Ur den vinnande motiveringen: ”En målmedveten och kreativ chef har tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare skapat en framgångsrik verksamhet med toppresultat inom samtliga områden. Vi har stort fokus på att vara utomhus och njuta av vad naturen och trädgården erbjuder.

Det sitter fler kvinnor än män i styrelsen. Attendo Tujagården är ett mindre äldreboende som ligger i bostadsområdet Skiljebo i Västerås. Vi har ett angränsande skogsområde med fina promenadvägar runt knuten. En kort promenad bort finns Skiljebo centrum med apotek, matvaruaffär, restaurang, blomsterhandel, bank samt tobaksaffär med posttjänster. Västerås stad har nu anslutit sig till den nationella plattformen verksamt.


De företag som redan har sina tillstånd behöver inte göra någonting. Region hemtjänst Mellan består av verksamheter i Västerås , Enköping, Södertälje och södra Stockholm. Som verksamhetschef ingår du i ledningsgruppen för Hemtjänst Mellan och rapporterar direkt till regionchef. Attendo söker personal till hemtjänsten dag, kväll och helger i Västerås. Så väl ny som erfaren får du möjlighet att växa i din yrkesroll.


Vi arbetar i team med sjuksköterskor, fysioterapeuter och arbetsterapeuter. Attendo Hemtjänst Västerås söker omvårdnadspersonal tillsvidare dagtid Undersköterska - Västerås. Ta chansen att bli en del av vårt härliga gäng! Under våren bjuder grundskolorna i Västerås in till informationsmöten och öppet hus. Tillsammans går ni igenom dina behov.


Handläggaren gör en bedömning och fattar ett beslut som skickas hem till dig med posten. Om du blir beviljad boendestöd får du välja mellan de olika leverantörer av boendestöd som finns i Västerås. Vi erbjuder ADL-träning i syfte att skapa en strukturerad vardag.

På Attendo ger vi dig den omsorg du behöver, på det sätt du vill, oavsett var vi möter våra kunder runt om i Norden. Din e-postadress kommer inte att användas för något annat ändamål, och du kan när som helst avbryta prenumerationen.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения