четверг, 9 марта 2017 г.

Första gången man har samlag

Det går inte att se om någon haft sex. Penisen behöver inte vara inblandad. Det finns dem som tänker att penisen måste vara inblandad när man har sex första gången men såklart kan man ha sex på olika sätt. Det finns inget som går sönder första gången du har samlag eller för in något i slidan.


Därför är det vanligast att inte blöda när du har samlag eller för in något i slidan för första gången. Om det blöder kan det bero på att du är spänd eller inte tillräckligt upphetsad.

Alltså, att ha sex för första gången. Dessa spräcker Nyheterhål på. Det räknas bara om det är samlag.


Det finns en tro att det bara räknas som att man har haft sex, om man har haft samlag , alltså att någon har blivit penetrerad. Första gången jag ska ha sex nu, och jag undrar vilka ställningar jag ska köra och om tjejen också ska komma? Man är ju helt nybörjare på detta eftersom man.


Hur många ställningar har man sex i? Svar: Det beror på vad ni själva tycker! Vissa gillar att bara ha sex i exempelvis missionären medan andra gillar att experimentera och byta ofta under samma samlag.

Prova er fram (även om ni kanske inte behöver göra det första gången ) och se vad som funkar för er. Få tjejer blöder vid första samlaget. Trots det hör man då och då att ”mödomshinnan”, alltså öppningen, ska gå sönder och att tjejer ska blöda första gången de har samlag. Det finns inga exakta siffror på hur många tjejer som verkligen gör det men de flesta blöder inte.


Vi har alltid haft kondom. Jag har hört att det ska svida ibland när man kissar efter samlag , därför att snoppen gnuggas mot kisshålet. De första gångerna vi hade sex sved det inte, men sedan förra veckan svider det när jag kissar, och ibland svider det också ett tag efteråt och det är svårt att sitta still då.


Kan väl börja då, första gången jag hade samlag , var 2 nervöst å det var rätt dåligt med en kuk som slakna när gummit åkte på, så kan det vara. Gick bättre dagen efter. Första Gången , Första Gången Med Mamma, Oskul Första Gången Lesbisk, Första Gången Anal, Blyg och mycket mer. Hon satt kvar på mig ett tag, men rullade slutligen av mig. Lite av sperman rann ur henne och ner på täcket.


Vi sa att vi älskade varandra. Det var första gången jag hade sex och det var första gången jag kom i fittan på en tjej. Men det skulle inte bli sista. Jag är rädd att det inte kommer att göra det.


Min familj säger att jag måste vara oskuld när jag gifter mig. De säger att det måste komma blod i sängen när jag har samlag första gången. Det brukar ju kallas för att ”förlora oskulden” och då menar folk oftast det första slidsexet, alltså att en slida haft en penis i sig.

Men ” första gången ” kan naturligtvis lika gärna ske mellan två tjejer som båda har slida. Om första gången man har sex Träffande! De flesta har faktiskt sin första sexuella upplevelse själva.


Någon har visst tittat för mycket på Eddie Murphy. Mer info och var man kan köpa dagen efter-piller finns hos dagenefterpiller. Känslan vid första samlag hos tjejer är individuell. Vissa tjejer känner ingen smärta alls medans vissa beskriver det som en svidande smärta. Det är en utbredd myt att tjejer som inte har haft samlag har en mödomshinna som spricker vid samlag.


Känns det nervöst att ha sex första gången ? Lugn, det känner alla! För många personer är det första samlaget speciellt, såväl psykologiskt som fysiologiskt, men även socialt. Den första gången är ofta förknippad med smärta för kvinnor och för tidig utlösning för män.


Bägge beror ofta på nervositet och spänning, men även på ovana, orealistiska förväntningar och för kort förspel.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения