вторник, 21 марта 2017 г.

Nordic färskfoder spannmålsfritt

Betala säkert med avgiftsfri faktura, kort eller internetbank. Vi skulle vilja visa dig en beskrivning här men webbplatsen du tittar på tillåter inte detta. De flesta korvarna väger ett kilo, men några finns också i halv- respektive kvartskilo och burgare 2gram. Hos oss kan du köpa färskfoder kilovis i butiken eller om du har plats i frysen beställa kartonger á kg. Du får det då lite billigare om du hämtar leveransdagen.


Det finns i flera olika varienter anpassade efter olika hundars behov. Nordic Spannmålsfri innehåller. Många varianter och storlekar har vi nästan alltid inne, men eftersom att frysutrymmet är begränsat så kan det ibland vara slut på någon produkt. Specialkomponerat för hundar som inte tål spannmål eller har känslig mage. Fodret finns i flera olika utföranden och passar både den aktiva hunden, familjehunden och hunden med känslig mage.


Under sidan med produkter kan du läsa lite om de olika sorterna. Hunden har i tusentals år har ätit kött, grönsaker och vad naturen bjudit på som är ätligt. Hundens kropp och mage svarar bäst på den mat som är naturlig för den. Det vill säga, inte torkad. Färskfoder är dessutom väldigt aptitligt.


Nordic färskfoder spannmålsfritt

Du hittar färskfoder hos Widforss. Vi ger just nu Hallafoder färskfoder men kommer variera med lite andra sorter med. Vargar jagar sin föda och äter upp hela bytet med kött, ben och inälvor.


För normalaktiva hundar utfodra med av hundens kroppsvikt per dag. Varje hund är dock unik och och utfodringsmängden beror på olika faktorer som ålder och aktivitet, exempelvis aktiva hundar behöver en högre dagsranson. Staff på månader och undrar vilken av era produkter passar b. Jag ger min 5-åriga labradortik Bravo färskfoder (specialen med vom = lightfoder till glupsk labbe) i form av fyrkantiga hamburgare. Det är väldigt lätt att hantera burgarna, en dagsranson i taget får tina och maten är då alltid fräsch.


Nordic färskfoder spannmålsfritt

Man slipper kladda med att dela upp portionerna. Innehåll: Oxkött, vom, råriven morot, lite potatisfibrer, vitaminiserat. Det ska vara ett helfoder men jag undrar över potatisfibrer, finns det nackdelar med att ge det?


Sen har jag läst att för mycket av morot kan ge diabetes, finns det någon sanning i det? Spannmålsfritt hundfoder Hundar äter gärna kött precis som deras släkting vargen gör. Därav är det inte konstigt att många hundar uppskattar det högre köttinnehållet i ett spannmålsfritt foder.


Nordic färskfoder spannmålsfritt

Har du en hund med konstaterad allergi eller känslig mage kan det vara fördelaktigt att prova gå över till hundmat utan spannmål. Så nu är frysen överfull med mat till hundarna, härligt! Vilket är egentligen bäst,. Vi har ett brett utbud av hundfoder. Oavsett vilken ras eller storlek din hund är, så har vi ett hundfoder som passar just din hunds behov!


Vi erbjuder hemleverans.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения