среда, 15 марта 2017 г.

Annonsera på facebook

Annonsera på facebook

Korrekt uppsatt remarkering är både kraftfullt och kostnadseffektivt. Varje verksamhet är unik, det ska speglas i din marknadsföring i sociala medier. Vill du bli en del av BBO? Se våra lediga tjänster här!


Annonsera på facebook

Behöver du hjälp att komma igång med annonsering i sociala medier? Vi skapar löpande lönsam marknadsföring i sociala medier. Vi försöker sedan få så många resultat som möjligt för detta belopp.


Välj om du vill ha en eller flera bilder, en video eller ett bildspel. Du kan även lägga till fullskärmsformat, det vill säga en sida kunden kommer till när de klickar på annonsen, där du kan visa produkter, text, bilder eller kanske ett formulär. Genom att rikta din annonsering till målgrupper som visar intresse för det du erbjuder kan du nå helt nya personer. JUST NU har vi ett erbjudande för våra nya kunder. Gäller för privatperson ). Boka ett kostnadsfritt hembesök redan idag.


Träffsäker, modern och effektiv marknadsföring där du sätter en tydlig budget! Vissa personer lägger mer pengar på kaffe varje dag än vad de gör på sina annonskampanjer. Den exakta kostnad som är kopplad till att annonsen visas för någon avgörs i vår annonsauktion.


En budget är den summa pengar du vill spendera på att visa personer dina annonser. Den är även ett verktyg för kostnadskontroll. De hjälper dig styra din totalkostnad för ett Ad Set (eller en kampanj) på samma sätt som budstrategier hjälper dig styra din kostnad per resultat.


Du kan ange din budget på Ad Set- eller kampanjnivå. Genom att annonsera mitt i flödet (News Feed) fångar du era kunders uppmärksamhet på ett naturligt sätt. På så vis slipper du alla andra konkurrenter som också har valt att synas när just ditt sökord skrivs in i sökrutan. En till fördel är att du också hittar “kalla” kunder (d.v.s. kunder som i grunden är ovetandes om dig) och finns med dem under hela köpresan.


Med tanke på att den organiska räckvidden är relativt låg bör du fundera på att annonsera. Saknar du egen publiceringsplattform online så passa på att lägga upp din annons på AMS. För några år sedan tyckte jag att det gick bra och att jag lätt fick valuta för pengarna utan alltför mycket ansträngning.


Men jag upplever att det blivit mycket tuffare. Det enda du egentligen behöver för att komma igång är ett konto. Där kan ni bygga annonser på flera olika sätt. Utöver det vanligaste annonsformatet news-feed (bil text, URL och call-to-action) så finns det även bland annat möjlighet till videoannonsering.


Vi tänkte därför dela med oss utav våra bästa tips för att ge dig de bästa möjliga förutsättningarna! Varje gång vi kör vår ”rekryteringsannonseringskurs” får vi så många bra frågor! Vår byrå säger att det är väldigt komplicerat”) Nej. Har du aldrig testat att annonsera på plattformen är det dags att sätta igång.


I Sverige rör det sig om ungefär miljoner stycken, som är allt från vd:s till studenter. Med inriktning på intressen, ålder och geografiska placering kan vi tillsammans med mätpunkter från annonserna spåra trafiken och följa upp era investeringar i realtid. Detta kan många uppleva som störande och det har tidigare funnits sätt att få bort dessa riktade annonser.


If you want to spend $a week.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения