пятница, 17 марта 2017 г.

Officersförbundet försäkringar

Erbjudande för dig som är medlem i ett Saco-förbund. Ska du köpa eller sälja bostad? Få svar på frågorna kring bolån. Vad kan vi hjälpa dig med idag?


Officersförbundet är förbundet för dig som är yrkesofficer, soldat eller sjöman, eller studerar till yrkesofficer. Vi kan den militära personalens villkor. Läs om alla dina försäkringserbjudanden på If. Du får rabatt på försäkringar för dig själv och familjen, hemmet och bilen.


Dessutom får nya medlemmar ett välkomstpaket med de viktigaste personförsäkringarna. ID-stöld gäller utan självrisk och du får tillgång till telefonassistans dygnet runt Om du blivit erbjuden att teckna försäkringen men valt att inte teckna den kan du teckna försäkringen vid ett senare tillfälle. Köp försäkringen du behöver till ett extra.


Har du någon av förbundets personförsäkringar kan du få samtalsstöd inom olika områden. Du kan prata med en psykolog, ekonom, jurist eller socionom, när som helst på dygnet. Officersförbundets ombudsmän ger dig svar på frågor som gäller din lön, dina anställningsvillkor och din arbetsmiljö. I sin analys menar vi att Försvarsmakten borde ha påtalat ett sammantaget behov om minst två miljarder för att kunna omhänderta lönestrukturen för den militära personalen.


För att se vilka försäkringar du har hos oss behöver du vara inloggad. Du får också hjälp med frågor om ditt medlemskap och dina försäkringar. Använd ditt BankID för att legitimera dig och logga in. Loggar du in via en Androidtelefon ska du välja BankID på annan enhet. Rabatten gäller nya Super- och Lättkasko för personbilar och skåpbilar i privat bruk, samt nya Helkasko för husbilar eller husvagnar.


Efter rabattåret fortsätter försäkringen till normalt pris. Vad ingår i din försäkring ? Det finns olika sjukvårdsförsäkringar beroende på hur din försäkring är tecknad. Sjukvårdsförsäkring ger en trygghet om du skulle bli sjuk och du får förtur till privat läkarvård och slipper långa kötider. Om du är missnöjd med ett beslut eller hanteringen av ett ärende som rör våra produkter och tjänster för försäkring och bank kan du vända dig till oss.


I försäkringen ingår också rehabilitering om du skulle bli sjuk en längre ti så att du snabbare kan återgå i arbete. Trygghetskapital är en försäkring som ger dig en klumpsumma om du blir sjuk eller råkar ut för en olycka och inte kan arbeta. Här hittar du några av medlemsförmånerna hos Officersförbundet.


De flesta försäkringar som täcker dig under arbetstid gäller inte under ledighet och helg. Försäkringen kan köpas utan hälsokrav och gäller dygnet runt. Genom att teckna en olycksfallsförsäkring hos oss blir du även försäkrad i hemmet, löpspåret, stugan och under din semester. Som gruppföreträdare är det din uppgift att anmäla nya försäkringstagare i företaget.


Här får du all information du behöver för att underlätta ditt arbete. Privata försäkringar för bolån och livsförsäkringar gäller inte i krigszoner eller naturkatastrofområden och officersförbundet kräver kraftigt höjda försäkringsbelopp. I dag är fjorton förbund medlemmar i OFR. Av det totala medlemsantalet.


Officersförbundet försäkringar

Volvias försäkringar är för dig som vill ha en bra märkesförsäkring för din Volvo. Läs mer om försäkringen och räkna ut ditt pris. En annan viktig fördel med att teckna din hemförsäkring genom Vision är att du slipper betala premien när du är arbetslös.


Om du samlar dina försäkringar hos Folksam får du dessutom samlingsrabatt på många andra försäkringar.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения