понедельник, 13 марта 2017 г.

The spa tylösand

Låt kropp och sinnen koppla av i det japanska badet på Yasuragi. Vårt bad har både varma källor inne och ute. Låt söndagen bli en vilodag. Kom till oss redan kl.


The spa tylösand

Alltid prisgaranti med lägst pris på webben. Boka till bästa pris här. Hitta det perfekta Spa och Wellnesshotell med halvpension. Du hittar enastående upplevelser i hela Sverige. Ge bort en oförglömlig present!


Samla ihop bästa kompisarna eller den du tycker allra mest om och gör dig redo för några underbara dagar vid havet. Skäm bort dig med två våningar njutning av ett slag vi tror saknar motstycke i Sverige. Makalös utsikt, välgörande musik och feelgood i varje fiber.


The spa tylösand

Här väntar upplevelser som överraskar, inspirerar och släpper loss massor av kreativ energi. En livsbejakande plats där avslappning och njutning går hand i hand med att prata, skratta och ha kul. Vi fortsätter nytänkandet med Tylösands lyxkur och godsaker som tranbärsskrubb, ryggmassage i champagneolja och inpackning i päronsufflé. Här finns allt under ett tak: flera restauranger, moderna hotellrum och Sveriges största konstgalleri. Spaupplevelserna överraskar, inspirerar och släpper loss mycket kreativ energi.


The Spa listas ofta som ett av Sveriges bästa spa. Everything is under one roof – several restaurants, modern hotel rooms and Sweden’s biggest art gallery. Har avbeställningsskydd tecknats har gästen rätt att vid sjukdom eller dödsfall i familjen avbeställa med full återbetalning fram till kl. Sedan har vi förstås vår halländska specialitet, ansiktsmasken med grönkål, som ger ansiktet nytt liv. Logi, spaentré, frukostbuffé, 3-rätterssupé och nöjesprogram.


Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Läs riktiga recensioner - boka nu! Enkel och säker bokning online. Vi förhandlar så att du slipper.


Och mer om själva spaet och dess environger får du läsa i ett av höstens nummer av Daisy Beauty. I vinoterapi är det förstås de ämnena som finns i vindruvan som är intressant. Detta hotell har ett spa och ligger bara meter från sandstranden i Tylösands , km från Halmstad. Hotel Tylösand är återigen utsett till Sveriges bästa och mest luxuösa spahotell.


På hotellet finns gratis Wi-Fi, restauranger samt Leifs Lounge som pryds av det svenska bandet Roxettes guldskivor. Det finns en sittgrupp i varje rum.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения