пятница, 24 марта 2017 г.

Meetup malmö

Meetup malmö

Meetupet är öppet för både befintliga föreningsanvändare av SportAdmin och icke användare. Malmö Nightlife Meetup Group. FEN bjuder in dig som yrkesverksam ingenjörskvinna till FEN Meetup.


Bli en del av gemenskapen, dela med dig av dina erfarenheter, knyt värdefulla kontakter, vägled andra eller bli själv inspirerad. Men framförallt, ta del av energin, glädjen och den personliga stämningen. Find Meetups so you can do more of what matters to you. Or create your own group and meet people near you who share your interests. SportAdmin Meetup är en föreläsningsserie där vi vid varje Meetup bjuder in gästföreläsare för att diskutera och inspireras kring olika teman.


Vi bjuder på inspirerande presentationer inom områdena BIM 36 Revit och smart samarbete. Vår målsättning är att du ska lämna oss både inspirerad och med en mängd konkreta tips att dela med dina kollegor. Tack alla ni som kom och gjorde vår meetup till en dag fylld av ACTION med fokus på nya kontakter och nätverkande!


Med vårens FEN Meetup kommer vi fortsätta prata om ämnet som ligger oss närmast om hjärtat: jämställdhet. Vi vet från forskning att jämställdhet är lika med lönsamhet men för att lyckas med en jämställd ingenjörsbransch krävs det mer än fina ord. Otroligt hög stämning och starkt engagemang för innovation på alla nivåer. Vi behöver konkreta beslut och förändringar och vi behöver göra det tillsammans. Märkte inte av något av det du oroar dig för, även om det var ganska spridda åldrar och personligheter så funkade det bra i grupp.


Vi satt inte och diskuterade politik direkt, minns inte ens vad vi diskuterade faktiskt. Blev nog lite många öl. Du kommer att få höra mer om den data Skånetrafiken nu släpper genom Trafiklab, hur andra utvecklat tjänster på kollektivtrafikdata och få träffa några av oss som jobbar på Skånetrafiken och Trafiklab. Nu har det blivit dags för ännu ett uppskattat MeetUp signerat NetRelations.


Den april välkomnar vi dig som arbetar som Episerver-utvecklare till en inspirerande kväll där du får möjlighet att mingla med kollegor i branschen och ta del av intressanta föreläsningar. Vi erbjuder mentorer till både elever och deras föräldrar samt håller i läxhjälp på ett antal skolor varje vecka. Biljetterna är gratis, men du måste registrera dig.


Följ länken nedan för mer information och om hur du får en plats vid evenemanget. Couchsurfers share their homes, cities and lives in profound in meaningful ways, making travel anywhere in the world a truly social experience. So who is it this meet up for? Well…This is meetup is for anyone who provides a service or product for others – so it could be a animator, web designer, marketeer, photographer, filmmaker. It is also for people who maybe looking to hire a freelancer for a project or commission.


Vi är glada att välkomna Hack for Sweden till ett meetup i Skåne och passar då på att bjuda in centrala aktörer i Innovationssystemet i Skåne. Vill du medverka som utställare klicka för mer information och intresseanmälan. Seth Godin se meetup hemsidan. Först och främst ville jag prova att arrangera en avslappnad form av event. Swedish JobTech är partner till Hack for Sweden, Som sådan är du välkommen till en halvdag med fokus på hållbar och medborgardriven innovation.


Hur stärker vi det svenska innovationsekosystemet? Hur kan vi dra nytta av varandras styrkor och skapa nätverk som ger resultat – på riktigt. We’ll mingle and those of us who wants to can attend the lectures. Bring all your friends, we’ll have games and prizes! Dess 1graders synfält får lätt med mötesrum med upp till åtta personer.


Meetup malmö

K ultra-HD-sensorn och Logitech-objektivet ger extra skarp klarhet, medan panorering, vinkling och zoomning gör att du snabbt kan fokusera om efter behov. Our team will be there to show and tell how street-level imagery helps cities, municipalities, and GIS experts. You will learn about collecting your own street-level imagery, automated data extraction from images, and using the images and data in GIS programs.


Jag tänkte föreslå ett meetup i Lund den 28:e december. Vi kan antagligen vara hos mig, men är någon annan intresserad av att vara värdinna så skulle det vara att föredra! Datumet kan flyttas framåt någon eller några dagar om ni inte kan då, men jag skulle önska att det är bestämt senast i slutet av veckan.


Meetup malmö

Vi är en ideell förening bestående av entusiastiska människor som alla älskar att spela rollspel. Målet med föreningen är att producera underbara och episka speltillfällen, bestående av spelare och spelledare, i en trygg och utvecklande miljö. Swedditors, Imorgon kör vi den planerade meetupen, dock med ändrad tid och plats med tanke på det ytterst sorgliga vädret.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения