пятница, 7 апреля 2017 г.

Adoptera äldre hund

Upp till rabatt i Hundar. Sista minuten-erbjudanden. Genom att adoptera en omplaceringshund räddar du inte bara ett liv utan två! Din adoption lämnar plats för ännu en hund att räddas!


De Ryska hundarna här har blivit räddade från en situation på liv och död där de troligtvis inte skulle ha överlevt en längre tid.

För många va dessa hundar ställs inte stora krav på aktivitet utan de är nöjda små promenader, god mat, en skön säng och kärlek i mängd. Andra kräver långvarig rehabilitering för att återfå självförtroendet och därmed ett gott liv. Kraven på hemmen varierar från hund till hund , liksom överlåtelsekostnaden. Då gör man en god gärning samtidigt som man får chansen att förvalta en äldre hund. Det gäller så klart att man är öppen med vad man vill ha för hund och vad man är beredd på att lägga ner i ti pengar och energi för att en omplacering ska bli rätt.


Hundarna som finns på den här avdelningen är “Speciella”. Med det menar vi att dessa hundar kan vara över år gamla, eventuellt har något fel, t.

Vi vill att ägaren på bästa sätt anpassar livet för hunden till dess speciella behov. Adoptera en svensk hund. De flesta hundar kommer från familjer som av någon anledning inte kan ge sin hund ett bra liv och därför bett oss om hjälp att hitta bästa möjliga hem åt deras hund. Hundar Utan Hem hjälper även svenska hundar att hitta nya kärleksfulla hem.


Hundrondellen innehar tillstånd från Läns­styrelsen, enligt paragraf i djurskyddslagen, att omplacera hundar och bedriva verksamhet här i Sverige. Hundrondellen reser även hem till Sverige med TRACE handelsintyg på samtliga hundar vilket numera är ett krav enligt svensk lag för alla föreningar som omplacerar hundar från utlandet. Hund för omplacering Hundar som är placerade hos SPCA Sweden väntar på att få ett permanent hem. Möjlighet ges att besöka hunden före adoption och bilda sig en egen uppfattning samt skapa en relation som underlättar flytten till det slutliga hemmet. Hundstallet, som drivs av den ideella föreningen Svenska Hundskyddsföreningen, arbetar för att ge hundar , som av olika anledningar inte har en ägare, en andra chans.


Experter rekommenderar det för äldre och personer med depression och ångest. Att adoptera en hund kan vara ett bra sätt att säga farväl till ensamhet. Vi strävar alltid efter att hitta de bästa hemmen till våra hundar där familjen är beredd att investera tid och tålamod i sin nya livskamrat, då våra hundar har en annorlunda och ibland svår bakgrund jämfört med valpar uppfödda i Sverige. Om du tillbringar tid hemifrån kan en adoption av en hund ge upptagna familjer en chans att ta hand om en hund utan att behöva passa på den dygnet runt som med en ung valp. En valps gränslösa energi kan vara överväldigande och att adoptera en vuxen eller äldre hund kan vara en bättre lösning för äldre personer.


De kan också anpassa sig väl efter en familj, speciellt med barn, men se till att du låter hunden träffa barnen innan du bestämmer dig för att se till att hen är bra med barn. Du slipper (förhoppningsvis) träna hunden på att bli rumsren.

Valptiden kan vara tuff, en äldre hund har lämnat det mesta valpiga bakom sig. De är lite lugnare helt enkelt. Jo, äldre hundar kan också lära sig nytt. Det finns ingen självklarhet i att en hemlös hund är en problemhund. Många rasklubbar har omplaceringsverksamhet och det händer att uppfödare placerar ut lite äldre hundar.


Den har förhoppningsvis många goda år kvar att leva, och det är rimligt att man betalar för sin hund. Hans nya familj behöver vara beredd på att anpassa sig efter Riffs behov och i nuläget älskar han promenader och är mycket arbetsvillig, men han är en lite äldre hund och man behöver vara uppmärksam på vad hans kropp klarar och göra vad man kan för att han ska hålla sig frisk och aktiv långt upp i åren. Vi ser gärna att man har erfarenhet av hundar som har nära till skall och har kunskapen och tålamodet att vägleda Mollie till andra val än att skälla vid hundmöten och liknande.


Då hon inte trivs med andra hundar söker vi efter ett hundfritt hem, där hon kan få blomstra och få all den uppmärksamhet och kärlek som hon suktar efter.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения