среда, 19 апреля 2017 г.

Brandgasventilator

Brandgasventilator

En brandgasventilator , eller röklucka som det också kallas, monteras vanligen i taket, på fasaden men den kan också monteras i marken och är i första hand till för att leda bort livsfarlig brandgas. Tyvärr är bränder något som händer vare sig vi vill eller inte och det är alldeles för många som skadar sig i samband med brand. Brandgasventilator Andra benämningar är brandventilator, röklucka. Anordning fast monterad i antingen tak eller fasad för att sänka temperatur i byggnad vid bran evakuerar dödliga brandgaser, förenklar insats av räddningstjänstens rökdykare, förlänger utrymningstid och rädda restvärde.


Brandgasventilator

Sky Vent brandgasventilator har en uppåtgående kupol av eller lager akryl, klart eller opalt. Lockets öppningsvinkel överstiger 1grader. Smoke Vent har ett värmeisolerat lock av aluzinkplåt.


Svita brandgasventilator Sky Vent är avsedd för utvändig montering på tak med maximal lutning grader. Vid lutning över grader, vänligen kontakta Icopal för rådgivning. Produktbeskrivning Svita Sky Vent är ett system innehållande brandgasventilator , styrcentral, detektor samt kontrollpanel (tryckknapp). Akrylkupolen levereras i klart eller opaliserat utförande och med välv pyramid eller sadeltaksform. Kanten på kupolen är klädd med aluminium för att skydda den mot stötar och skador.


När du besöker vår hemsida är din IP adress anonym. Vi använder oss dock av. Nytec erbjuder ett mycket brett sortiment av brandventilatorer och rökluckor. De kallas även brandgasventilator er och är designade för att släppa ut livsfarlig. Ventilatorn levereras som komplett enhet färdig för montering på tak.


Rökluckor, brandlucka används för att vid brand evakuera rök ifrån trapphus, butiker, lagerlokaler och liknande. Syftet med rökgasluckor är att sänka. System som omfattar brandgasventilator , styrcentral, detektor samt kontrollpanel (tryckknapp).


Brandgasventilator

Ventilatorerna har ett uppåtgående lock av akrylkupol alternativt aluzinkplåt. De har en motordriven öppningsfunktion. Läs mer om produkten, styrsystem med mera. Här hittar du teknisk data och information för VELUX Brand- och rökgasventilation!


Tryckknapp Tryckknappen monteras i ett plåtskåp som öppnas med brandkårsnyckel för att förhindra felaktig användning. En modern brandgasventilator med motoröppning. CE-Certifierad enligt nya europastandarden. Med öppningsvinkel 0-160°. Styrs med 48VDC eller 24VDC.


Rökluckor används för att vid brand evakuera rök ifrån trapphus, butiker, lagerlokaler och liknande. Rökluckors huvudsakliga uppgift är att se till så den livsfarliga brandgasen leds bort och ut ifrån byggnaden om det brinner. ABAT hjälper er med era rökluckor. Bekväm funktion Öppning och stängning av brandventilator sker från marknivå.


Ingen återställning från tak. FSB Certificeret brandgasventilator. FSB brandgasventilator er godkendt som både drifts- og evakueringsventilator ift.


Cookies används för att vår webbplats ska fungera och för att tillhandahålla, utveckla och utvärdera tjänster i våra digitala kanaler, samt förse dig med. En sajt som handlar om allt som rör ventilationssystem. Ett räcke som är minst m högt eller ett galler på undersidan av öppningen minskar risken för att trampa igenom eller falla ner.


SVEBRA, Svenska Brandsäkerhetsföretag, är föreningen för företag som arbetar med brand- och skyddsmateriel samt utbildning och konsultverksamhet inom brand- och.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения