вторник, 18 апреля 2017 г.

Cykel vägg

Köp vägg - och takhållare från alpin, BBB, Delta och Minoura. Upphängning och väggbeslag till cyklar. Kan fällas upp på väggen så den inte tar någon plats, utan cykel.


Om man förvarar sin cykel i en lägenhet, så bör man titta närmare på de smarta cykelupphängningar till vägg eller cykelhållare till vägg som många också kallar dem. Genom att köpa väggupphängning till sin cykel , så kan man montera dem i t.

Cykeln krokas fast i framhjulet. Totalmått: x 1x cm. Lägg till i inköpslistan. Cyklar på rad i taket sparar utrymme i garaget eller förrådet. Bild: Revel store Genom att hänga cyklarna något vinklade på väggen kan du köra in bilen i garaget.


Plats för hjälm, lås och vattenflaskor är extra bonus. Bild: Instructables Praktisk cykelförvaring, barnens cyklar förvaras längst ner om de skall kunna ta ut dem själva. Förvarar du din cykel i din lägenhet och vill frigöra golvyta, så kan det vara en smart idè att hänga upp din cykel på en vägg istället.

Perfekt att ha i garaget eller källaren för förvaring av din cykel när den inte används. Du frigör även yta på golvet när du har den uppsatt på väggen. Teknisk information Mått(BxL): 7xcm. Spara golvyta - häng upp cykeln på väggen ! Denna smarta upphängningskrok hakas fast runt cykelns fälg, vilket gör att den passar till mer eller mindre alla cyklar. Vi är många som gärna tar in våra cyklar under nätterna, och det kan förstås ta lite mycket plats på hallgolvet.


Som alternativ cykelförvaring kan du istället enkelt och smidigt hänga upp din cykel på väggen med en smart vägghållare. Och då kanske vissa tar fram sina cyklar – eller skaffar en ny (andra har kanske cyklat året om:). Har du ont om plats i din lägenhet men måste få plats med din cykel ? Häng upp den på väggen ! Här kommer några tips för cykelförvaring på väggen i olika prisklasser. Att förvara sin cykel i hemmet eller förrådet är oftast en utmaning.


Den tar helt enkelt för mycket plats. För att lösa detta problem kan du med fördel investera i en vägghängd förvaringslösning. Exempelvis är våra låsöglor idealiska för att säkra allt från cykel , cykelvagn, barnvagn och motorcykel till stegar, sopmaskiner och gräsklippare. De här låsen tar upp väldigt lite utrymme och kan enkelt monteras mot väggar , tak eller marken för att skapa en säkrare miljö.


ABUS vägg och golvankare – lås inte bara din cykel , utan lås även fast den säkert, och på så sätt minimerar du stöldrisken.

En ännu enklare lösning som jag använt några år nu är att man sätter upp en planka som är lite längre än hjulbasen på cykeln. Sen fäster man två öglor i väggen ungefär i överrörshöjd med ca meter mellan öglorna. Lyft upp cykeln på väggen och fäst den med lämpligt gummirep runt överröret och till öglorna.


Allt från enkla billiga cykelställ till hela system. Alla tillverkade i varmgalvaniserat stål. Svenskarna älskar att cykla, men för många är förvaringen av cyklarna en stor utmaning.


Många hushåll har oftast mer än en cykel som ska rymmas någonstans i hemmet. Bygg cykelskjulet själv. Som gör-det-självare kan du själv enkelt bygga ditt egna cykelskjul i trä, så dina cyklar kan gömmas undan.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения