среда, 12 апреля 2017 г.

Tecken på att en kollega är intresserad

Läs även tecken på att en kille är intresserad – men för blyg för att säga det. Så ni kan ta sällskap en bit efter jobbet, såklart. Hen styr ofta upp AW:s. Att vilja umgås och prata är i sig tecken på att hen gillar dig, men det finns mer att hålla utkik efter.


Om en person verkligen är intresserad av dig vill hen förmodligen hellre prata om dig än om sig själv, även om det naturligtvis ska gå åt båda hållen.

Går det att ta reda på om någon är intresserad baserat på kroppsspråk? Om man inrättar en rutin som innebär att man vill känna att man i konflikter är benägen att ta sitt öde i sina bedömningar om man reducerar nyttig last för läktaren så finns det ett starkt grupptryck att upprätthålla ett välfungerande samarbetsklimat. Att ställa sig själv frågan ” är hon intresserad ? Så vet man att hon är intresserad. Därför är det viktigt att kunna tyda de tecken på intresse som finns och på så sätt minimera risken att överskatta en relation.


Att lägga in en stöt på någon som redan har en partner kommer med största sannolikhet bara leda till pinsamheter, brustet hjärta eller kontorsskvaller. Visa att du är intresserad.

Ofta tycker vi att det syns på hundra meters avstånd att vi gillar någon, medan motparten inte alls uppfattar det. Så våga lite mer helt enkelt! Att däremot hålla kvar en blick kan vara ett tecken på att personen tycker att samtalet är viktigt och intressant. Vik inte bort med din egen blick utan var noga med att visa att du är intresserad av vad personen har att säga. Hur vet man om en kille är intresserad ? Vi kan inte lova att vi vet exakt hur killar tänker, men vi har i alla fall satt ihop en lista med säkra tecken på att han gillar dig.


Det kan handla om kroppsspråket, en blick eller hur han beter sig i din närhet – här är tecknen på förälskelse du inte vill missa! Men det finns några tumregler. Du kan vara relativt säker på att hon är intresserad av dig när du märker att hon konsekvent uppvisar olika tecken på intresse, då vet du att det är dags att ta nästa steg och exempelvis bjuda ut henne på en dejt, byta nummer eller kyssa henne. Det är lustigt, man kan gå hela livet utan att lägga märke till den typen av beröring, men så fort någon nämner det så kommer man tänka på det jämt. Tecken på att personen inte alls är intresserad.


Liksom kroppsspråket avslöjar om någon är intresserad kan det också berätta motsatsen. När en kvinna är intresserad av en människa, hennes kroppsspråk kommer att återspegla detta. Här är säkra tecken på att hon är intresserad av dig: 1. Har du en crush som du bara drömmer om att bli tillsammans med?


Här är säkra tecken på att hen faktiskt är intresserad av dig också!

Eller för att se dig spela fotboll (särskilt Fifa…). Eller gladeligen genomlider svartvita krigsdokumentärer kväll efter kväll. Hon är annorlunda med dig än med andra.


Kanske är hon gladare och flörtigare med dig än med andra. Det är ju ett säkert tecken på att hon är intresserad. För er tjejer som är osäkra: Tecken som påvisar att en man är intresserad a. Jaa, här är en tjej, år och ganska sent ute.


Vill ha lite olika tips på hur man ser att killen är intresserad. Jag har en kvinnlig kollega på jobbet som jag har blivit helt tagen av. Jag blir ytterst sällan genuint intresserad av en person men henne vill jag veta så mycket om som möjligt.


Har man starka känslor över något så vidgas pupillerna vid intensiv ögonkontakt. Så om du pratar med honom och ser att hans pupiller blir större så är det ett tecken på att han gillar dig. När vi ser människor vi inte är så nära så rör vi våra ögon i en sicksack-rörelse. Vi kollar från öga till öga och sedan tittar vi även ner mot näsan och munnen. Han tittar mycket på din mun.


Ju mer intresserad han är desto mer kommer han att kolla på din mun när du pratar. Kommer han ihåg saker du berättat innan så är det oxå ett tecken. Haha, har läst att attraktion funkar så. Fan va jobbigt det kan vara.


Kanske i fel forum detta, men vi hade en diskussion på jobbet om hur man vet om en kille är intresserad av en. Gäller en kollega till mig som vi tror att en annan (gift) kollega är intresserad av. När det inte är så enkelt att bara säga det.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения