четверг, 13 апреля 2017 г.

Udda restauranger sverige

Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här! I Stockholm finns det en hel del företag som erbjuder matvandringar, alltså att man under några timmar går mellan olika restauranger och provsmakar deras mat. Ofta berättar de även om sin meny och historier om restaurangen och området runtomkring. Möllan är en stad i staden med intensiv torghandel, exotiska butiker, ett vimmel av folk från alla jordens hörn och små – och billiga – restauranger. Möllevångstorget är krogtätast i Malmö och nöjeslivet är hektiskt, särskilt på sommaren.


Vi guidar dig till Sveriges udda boenden, så att du kan sova i ett trä stubbe, gruva, flygplan och andra spännande hotell och vandrarhem. Sverige blir inte mer kosmopolitiskt än så här. Välkommen in i mitt Göteborgsarkiv. Som ni vet så är det ju min stora passion att besöka olika temarestauranger eller konceptrestauranger som vi oftast kallar dem i Sverige.


På våra tallrikar hittar du tapasrätter som kombinerar matinspiration från när och fjärran. Mat som sätter smakerna i fokus. Samtidigt hävdar många att vi huserar Sundsvalls mysigaste bar. Berlin­dialekt eller bli serverad medan livs levande giraffer strosar förbi utanför. Här är guiden till tio unika och riktigt bra ­ restauranger i Berlin.


Mysiga, udda och personliga hotell i Sverige. Kika på bilderna, läs recensionerna och välj ut ett skönt hotell som ni kommer trivas på i Sverige. Här hittar du alla restauranger i Kristianstad.


Totalt 2restauranger , faktiskt. Se betyg, recensioner och bilder. Udda jobbar med de bästa råvarorna efter säsong och de känslor som faller oss in. Din bartender gör din drink när du talat om vilka smaker du gillar, och vad du är nyfiken på.


Råvarorna som köket arbetar med är noga utvalda och Udda visar upp sin kreativitet i en mix av maträtter med inspiration från alla världens hörn. Det här är sidan som riktar in sig på det där speciella som man kanske missar när man rör sig runt omkring i vårt land. Vi har en fullmatad databas med platser som du kan hitta genom att söka på kartan som finns på sidan. Där kan du själv leta efter platser som finns nära dig. Ett unikt hotell som byggs upp årligen och som ständigt forsätter att överraska och imponera.


Men vill du åka till Ishotellet i Jukkasjärvi gäller det att vara ute i god ti för det är populärt! Vill du bo lite annorlunda? Restauranger Ät och drick gott i Göteborg. Fisk och skaldjur i världsklass, nyskapande kök, Michelinstjärnor och fina råvaror från ett levande jordbrukslandskap.


Udda restauranger sverige

Inte konstigt att matälskare trivs så bra i Göteborg. Alkohol och bilkörning är som du vet en livsfarlig kombination. Vi kallar det ”Vem kör? Njut av skaldjur i världsklass, unika råvaror och smakintryck utöver det vanliga. Nedan hittar du alla restauranger i Västsverige - valet är ditt!


En rolig historia – åtta udda museer. Det finns många slags museer. Gemensamt för de flesta är ju att de berättar en historia. Och en del historier är som bekant lite roligare än andra.


Sommartid fylls friluftsmuseet av diverse historiska rollspel. Varje lista med udda saker måste ha en twist på något känt också. På Tower Bridge, ett av Londons mest kända landmärken, finns nu möjligheten att gå mellan brospannen via en gång högt över marken.


Gångens golv är gjort av glas, så du kan stirra ner i vattnet – meter nedanför. Ger en känsla av att sväva i luften. Konceptet var direktimporterat från Frankrike. I matsalen serveras AG:s omtalade kötträtter och hamburgare, och i den anslutande Tapasbaren kan man mötas upp över tapas, pintxos och en drink efter jobbet.


Udda restauranger sverige

Tak är en plats olik någon annan. Upplevelser som överraskar, förväntningar som överträffas.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения