вторник, 11 апреля 2017 г.

Psykologprogrammet antagningspoäng 2015

Om du vill se vad den lägsta antagningspoängen var till en viss utbildning en tidigare termin, går du till statistiksidorna som vi länkar till i högerspalten. Där kan du också se hur många som sökte utbildningen och hur många som antogs. Psykologprogrammet är ett sammanhållet utbildningsprogram som omfattar 3hp och leder fram till psykologexamen. Om du vill ta reda på den senaste antagningspoängen för en utbildning ska du använda UHR:s sökfunktion för antagningsstatistik.


Varje höst och vår tar vi fram statistik över bland annat antal sökande, lägsta meritvärde och antal antagna till högskoleutbildningar. Denna sida avser upplägget enligt utbildningsplanen som började gälla för termin HT.

Torekovs Links – med utsikt över havet från alla hål! Längst ut på Bjärehalvön, med utsikt mot Hallands Väderö – där vågorna från Kattegatt möter den. Vårt psykiska välbefinnande är avgörande för att vi ska fungera i vardags- och arbetsliv. Som psykolog arbetar du med att förebygga och lindra psykisk ohälsa. Statistiken är uttagen efter sista anmälningsdag respektive efter urval och 2. Uppgifterna är statiska.


Här hittar du uppgifter om lägsta antagningspoäng i olika kvotgrupper som gällt vid antagning till program och kurser vid Lunds universitet de senaste höst- och. Antagningsstatistik ger en ungefärlig bild av hur stor chans du har att komma in på den utbildning du vill gå. Tänk på att antagningsstatistiken endast visar vad som krävdes tidigare terminer och inte behöver se likadant ut varje läsår.

Karriär: Din kommande arbetsplats finns inom statliga myndigheter, kommuner, landsting och den privata sektorn. Louise Morreau är år, kommer från Lund och studerar första året på psykologprogrammet. Louise valde psykologprogrammet då hon alltid har varit intresserad av beteenden och vill jobba med människor.


Att det dessutom är ett så pass brett arbetsområde som väntar, gjorde utbildningen ännu mer tilltalande. Högst antagningspoäng krävs för att komma in på läkarprogrammet som i sin tur är tätt följt av psykologprogrammet och civilingenjörsutbildningen i industriell ekonomi. För att självständigt kunna utöva psykologyrket ska du efter psykologexamen under ett år göra praktisk tjänstgöring, PTP, och därefter kan du ansöka om legitimation hos Socialstyrelsen. Fråga: Hej, jag heter Paulina Klanger och ska om två år ansöka till högskolan,. Om du läser alla kurser på komvux och inte tar med dig något från gymnasiet så kommer du att prövas i direktgruppen.


Det är också viktigt att du skaffar dig så många meritpoäng som möjligt. Eftersom det är så höga antagningspoäng till psykologprogrammet så är meritpoängen viktiga. Psykolog- respektive läkarprogrammet toppar vårens antagning vid Uppsala universitet, tätt följt av dietist- respektive juristprogrammet.


Våra professionsutbildningar tillhör landets bästa och vi har ett brett utbud av program. Våra forskare är dina lärare och de senaste forskningsrönen blir en. För psykologlegitimation som utfärdas av Socialstyrelsen krävs därutöver ett års praktisk tjänstgöring under handledning av legitimerad psykolog. Svårast är det att bli antagen till Göteborgs universitet, där 22. För att bli antagen till läkarprogrammet i Göteborg krävs 22.


Vill du börja plugga i höst men vet inte hur bra betyg som krävs eller hur bra resultat du måste ha på högskoleprovet. Med hjälp av statistik från. Juristprogrammet är ett av de tre program vid Lunds universitet som kräver högst antagningspoäng.

Här kan du också läsa allt du behöver veta. ANTAGNINGSPOÄNG PÅ PROGRAMNIVÅ. Sveriges universitet och högskolor.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения