среда, 19 апреля 2017 г.

Parterapi partille

Parterapi partille

Genom att surfa vidare godkänner du att vi. I parterapi hjälper jag er att bryta negativa mönster och att lösa relationsproblem. Som parterapeut hjälper jag er att nå varandra på ett djupare plan och att skapa trygghet och tillit i er relation. När ni går i parterapi får ni nya möjligheter att förstå varandra och stötta varandra istället för att gå in i destruktiva spiraler. Men parterapi handlar också om att ta upp vad som fungerar bra i relationen.


Under samtalen får var och en förklara varför han eller hon anser att de är där och vilken förändring de skulle vilja se. De får också uttala vad de tror är orsaken till problemet och komma med förslag på lösningar. Om du får förhinder, oavsett orsak, så måste du avboka din tid senast timmar i förväg. Om avbokning inte skett i tid enligt.


Det är att rekommendera att söka parterapi innan relationen är i en akut kris, men även när så är fallet kan vi hjälpa er att komma vidare. Vad som visar sig vara något av det viktigaste när det gäller terapi är att känna förtroende för terapeuten. Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik, vad har du för behov? Detta har förändrats jättemycket, och i dag finns män som aktivt för parterapi på tal.


Det är dels en generationsfråga, dels samhällsklimatet som gör det mer accepterat att söka hjälp. Om något inte funkar är det viktiga att börja med att hantera nu-situationen. Parterapi Första träffen.


Vi är legitimerade psykologer och psykoterapeuter. Våra lokaler ligger centralt belägna i närheten av Centralstationen och Nordstan. Vår verksamhet bedrivs utifrån KBT som individualterapi och parterapi.


Genom åren har vi jobbat både med vuxna och barn. Vi är utbildade i KBT, Unified Protocol, parterapi och mindfulnessbaserad kognitiv terapi, samt har erfarenhet från chefs- och ledarskapsuppdrag. Det kan vara ett forum för att fatta gemensamma beslut eller enas om vägar framåt. Alla relationer behöver omvårdna precis som bilen behöver besiktigas och genomgå service då och då för att fungera.


För att må bra i en relation behöver alla bli sedda och hörda. Terapin inleds med en utforskande del där man går igenom problem- och konfliktområden men också parets gemensamma styrkor och historia. Vi utvecklar, handleder och utbildar människor och organisationer med metoderna KBT, PBS, OBM, BBS. Digital psykologi och psykologisk design är starka kompetenser. Linnéstadens sex- och samlevnadsmottagning arbetar med rådgivning och terapi för par och enskilda.


Parterapi partille

Tveka inte att ta kontakt! Paret arbetar tillsammans med en eller två terapeuter. Kursen är en introduktionskurs som baseras på IBCT (Integrative Behaviour Couples Therapy), och DBT (Dialektisk beteendeterapi) för par, och innefattar vedertagen evidensbaserad metodik inom KBT-fältet för parterapi. Under kursen går vi igenom hur man kan lägga upp och bedriva behandling. Vi finns på dessa orter.


Skåne: Malmö, Lun Helsingborg, Kristiansta Höllviken, Landskrona, Höganäs, Gärsnäs. Terapeut Göteborg i Högsbo är ansluten till landstinget. Sverige: Stockholm, Växjö, Eksjö. Högkostnadskort och frikort gäller.


Parterapi partille

Patientavgiften är 1kr per besök. I parterapi arbetar vi aktivt tillsammans med relationen eller att för att hjälpa er formulera vad ni vill. Läs mer om parterapi i Göteborg och konflikthantering och kommunikation för par. Rådgivning och tidsbokning. Min privata mottagning är stängd.


Jag tar numera emot som psykolog på Feelgoods företagshälsovård.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения