четверг, 27 апреля 2017 г.

Fondtips 2017

Här är årets superfonder. Ett bolag, vars samtliga fonder överglänst index, kammade hem dubbla titlar när årets bästa fonde. Att jag valt rubriken ”första fondtips ” – inte bästa – är för att de avgörande besluten som fondsparare kommer först, innan valet av enskild fond.


Det beror på att sparande är individuellt, för vi har olika sparmål, olika ekonomi och olika känslighet inför att förlora pengar. Tolv köpvärda aktier i december Köptips Elva köpvärda aktier blir tolv i december. Placera tror på en kommande revansch i en amerikansk jätte som halkat efter.


Experterna Bengt-Erik, Bo Eloff, Urs Hofer och Jan Axing är aktiva i sina fondportföljer. Väljer du att följa dessa experter blir du uppdaterad med de senaste och bästa fondtipsen. Du finner också en hel del spännande fondtips på fondforumet.


Fondtips 2017

Mina favoriter bland alla de bästa fonderna – fond tips Att spara i fonder innebär alltid en risk. Fonden kan såväl minska som öka i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta beloppet. Köptips Efter regn kommer solsken, vilket är en bra beskrivning på Stockholmsbörsen framfart i september.


Och den svenska kronan fick till sist retirera mot den amerikanska dollarn, vilket gynnat utländska investeringar. För dig som är aktiv i ditt sparande. Tipsen kan ses som ett komplement till övrigt sparande och har ofta en relativt hög risk. Vårt stora utbud av fonder ger dig större möjlighet att hitta de bästa, använd vår fondguide för att få hjälp att sätta samman ditt sparande.


Marknader Den amerikanska investmentbanken spår en fortsatt stark aktiemarknad första halvåret, starkare amerikanska dollarn, överraskande hög inflation samt motvind för obligationer. Med tre fonder fixar du snabbt ett första klassens sparande. Som sköter sig självt. Väljer du dessutom att spara fonderna på ett ISK blir skatten rekordlåg.


Börslunch gästas i dag av Erik Sprinchorn, förvaltare på Swedbank Robur och Peter Benson, börsskribent på SvD Näringsliv. Läs på inför investeringen. Information om över 7internationella och svenska fonder, inklusive ppm-fonder. Följ fonderna med bäst utveckling och sämst.


Köptips Alternativen till aktier är få och värdens börser har fortsatt norrut den senaste månaden. För den riskvillige är det fortsatt aktiefonder som gäller, och vi byter ut en trotjänare på listan över köpvärda fonder i december. Passiva investeringar, inklusive börshandlade fonder och indexfonder står för 2 av det förvaltade kapitalet i USA. Vill du ha koll på hur bra din fond är och hur fondens avkastning står sig gentemot andra fonders? Med verktyget ”Kolla fonden” ser du enkelt hur din fond har.


Till en nybörjare utan erfarenhet skulle jag rekommendera att börja med bra billiga fonder ex. Globalfonder Globalfonder investerar i aktier på olika marknader över hela världen. Det är en mycket bred typ av fond som gärna kan få fungera som en bas i. Morningstar har sorterat de landindex som räknas av amerikanska MSCI för att ge en summering av utvecklingen på världens aktiemarknader under år.


Fondtips 2017

Trots att sambandet mellan höga avgifter och avkastning inte existerar är det få som väljer fonder efter prislapp. Jämför avkastning, historik, avgifter och hitta bästa fonden! Nya PPM-pengar står för dörren. Jag kikar in på kontot.


Mitt val: jag fortsätter med mina fonder.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения