четверг, 11 мая 2017 г.

Bra film 2016

Nästan filmer fick en fyra eller mer som betyg och de allra bästa filmerna med bäst betyg hittar du längst ner. Kanadensiske regissören Denis Villeneuve har tidigare hamnat högt på våra årslistor med thrillers som Sicario och Prisoners. Väldigt, visar det sig.


Bra film 2016

Skådespelarna gör makalöst bra ifrån sig, och huvudrollsinnehavaren Brie Larson belönades bland annat med en Oscar och en Golden globe för sin insats. Den Fritzl-inspirerade filmen klänger sig fast i huvudet flera dagar efteråt, precis som en bra film ska göra. Vilket är en av anledningarna till att Chazelles film är bra mycket bättre än de dussintals biografier som produceras i Hollywood varje år. First Man är helt enkelt en riktigt bra film gjord av en regissör i högform. Trots att Damien Chazelle bara är år har han gjort tre filmer som alla är riktigt bra.


Det är en vrålande best till film – men också tyst och elegant mellan lagren, där märkliga saker sker, förunderliga syner vi missar om vi bara blinkar. De flesta Shakespeare- filmer är torrt förklarande, eller mekaniskt dramaturgiska, men denna Macbeth har sprängt sig ur sina bojor in i ett tillstånd av cinematiskt nirvana. Sugen på skräck eller skratt? Se om en klassiker eller upptäcka en ny filmpärla?


Bra film 2016

Oavsett vilket humör du är på har Netflix troligen den rätta filmen för dig. Låt MovieZines redaktion guida dig genom några av de bästa filmerna i det svenska utbudet. Det här är de senaste och bästa nya filmerna i Netflix utbud som du inte får missa, samt klassiker. Komedi, thriller, drama, alla kategorier.


Månadens bästa filmer enligt Sveriges ledande webbsajter, tidningar, tidskrifter och filmbloggar. Greg och hans bästa kompis Earl roar sig med att göra parodier på klassiska filmer. De blir vän med Rachel samtidigt som hon drabbas av beskedet att hon har cancer. Betyg på: The Salesman. Oscarsvinnande film där en kvinna blir överfallen i sitt hem.


Netflix, aka Guds gåva till människan, har sjukt många bra filmer på lager – och nedan har vi listat de som vi tycker om lite extra. Rolig och underhållande film men vår allas favorit Emma Stone i huvudrollen! Jonathan Pryce (High Sparrow i Game of Thrones) spelar Don Quixote och Adam Driver (Star Wars) har odlat en bra mustasch. Stellan Skarsgård är också med.


Spelar mindre roll vad filmen handlar om, du är som god medmänniska skyldig att se den. Det går så bra att ägarna bestämmer sig för att det kan gå ännu bättre. Om de bygger en egen dinosaurie. Och ungefär där slutar det gå bra. Huvudrollen axlas av Hollywoods kanske snabbast stigande stjärna, Chris Pratt.


Ni vet han som gjorde Emmets röst i Lego- filmen och spelade Star-Lord i Guardians of the. Ni kommer att hitta bra och välskrivna recensioner om varje film så det ska bli så lätt som möjligt att hitta den bästa filmen passande för dig, tips på kommande filmer hittar ni också här. Nu drar han med sig sin bästa kompis och sin flickvän till Chicago för att visa hur man som tonåring visst kan ha kul om man bara struntar i skolan ibland.


Filmen är rapp, sjukt rolig och Ferris bryter ofta den så kallade tredje väggen och talar direkt till dig som tittar – vilket än i dag är ett kul grepp. Almost Famous, om en ung kille som blir musikjournalist. Shadow of the Vampire, film om inspelningen av vampyrfilmen Nosferatu. Blow, film om en knarklangares karriär.


Catch Me If You Can, rolig film om en agent som jagar en charmig bedragare. Lords of Dogtown, film om skate-legender på sjuttiotalet. Filmen följer under första halvan en pluton amerikanska marinkårssoldater genom sin utbildning, medan den andra skildrar några av erfarenheterna från två av dem i Tetoffensiven under Vietnamkriget. Kvinnornas förhållanden är urusla. En typisk amerikansk highschool- film och tonårs-komedi där ”Olive bestämmer sig för att försöka bli populär genom att låtsas vara skolans slampa”.


Filmen har fått bra kritik och flera utmärkelser, varav några gått till Emma Stone som spelar huvudrollen och gör det riktigt bra. Tips på bra film för 11-åringar! Dottern ska ha 11-års kalas och det ska tittas på film. Jag tänker lite klassiker typ Tillbaka till framtiden eller nåt. Omröstning längst ner i inlägget.


Major Tom i januari och Prinsessan Leia i december. Hitta nya favoritfilmer på Play. Se svensk och utländsk film och välj bland populära klassiker och hyllade guldkorn. Denna film innehåller grov vål och drama, så är det sådant ni letar efter, är denna film mycket bra för er. Jag själv har sett den två gånger och funderar nu att se den igen.


Det som jag gillar med filmen är hur man har medkänsla med Matteïs hämndkänsla. Och man vill själv bara se honom lyckas döda de som försökt få honom.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения