пятница, 12 мая 2017 г.

Spa sverige billigt

Hitta det perfekta SPA i Sverige med halvpension. Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här! Resor till super pris!


Spa sverige billigt

Greatdays - Upplevelser i hela Sverige - Perfekta presenten. Låt kropp och sinnen koppla av i det japanska badet på Yasuragi. Vårt bad har både varma källor inne och ute.


Hur långt kan du tänka dig att åka? Föreningen Svenska Spahotell. Områden med spa och hotell i kombination är mycket vanligt i framförallt Västsverige med Västkusten och hotell i Bohuslän.


Vi har ofta olika spaerbjudanden och spapaket och kampanjer med specialpriser och förmånliga spaweekends. Kolla in alla erbjudanden för en helg för två! Vi har allt från sparesorts till billiga spapaket. Festligheter passar speciellt bra på ett fint Spa hotell, födelsedagar och bröllop blir minnesvärda tillställningar när de tillbringas på ett riktigt fint hotell med både bra service och läge.


Vi på Spa Weekend Hotell är specialister inom just Spa hotell inom Sverige , men inom den nischen ryms väldigt många högklassiga hotell. Hotellets spa -avdelning andas avslappnad elegans och har hämtat inspiration från den amerikanska östkusten. I marin miljö kan du njuta av alltifrån en mängd olika behandlingar till att hyra bastuflotten med kompisgänget, utsikten över Hakefjorden kommer på köpet. Efterfrågan på spa är stort – men notan blir saftig om du ska spa :a i Sverige. Gör ett besök i Estland eller Lettland istället och må som en prins – för ett kungligt pris.


De senaste åren har vi svenskar verkligen fått upp ögonen för våra grannar på andra sidan Östersjön. Stationerna på spa -äventyret utgörs bland annat av turkiskt hamambad och behandling med mineralrik marockansk lera. Det sista elementet du kommer i kontakt med är luft, när du går igenom den varma luftslussen för att torka.


Adress: Saltsjöbadsvägen 1 ysb. Spa med övernattning är ett underbart sätt att ladda batterierna, Fattiglappen visar dig vägen till en billigare spaupplevelse. Det är inte lätt att hitta billiga dagspa i Stockholm och Göteborg men Fattiglappen vill lyfta fram tre prisvärda. I Skåne finns det flera underbara och billiga dagspa. Kryp ner i en varm pool, boka en ansiktsbehandling, välj ett spapaket med övernattning på något av våra spahotell.


Spa sverige billigt

Du som har ICA-kort kan boka spaupplevelser till fantastiska kampanjpriser! Bokning sker i mån om plats och du måste uppvisa ICA-kort vid ankomst. En lugn oas men ändå med närheten till stadens puls.


Går att kombinera med ett besök på Liseberg. Ingår: Tillgång till spa , 3-rätters middag i restaurangen, frukost, skön badrock och tofflor, en övernattning och lunchbuffé på avresedagen. Spara upp till i Sverige.


Nya hotellerbjudanden varje dag! Det blir allt mer populärt att åka iväg på en Spa Weekend med sin partner, både i Sverige och till Europeiska destinationer. Utbudet av spa hotell i Sverige har ökat och kvalitén har också blivit högre. Hotellen är dessutom utspridda runt om i landet, även om de flesta av Sveriges bästa spa hotell finns längs kusterna.


Behöver ni komma bort en stund och koppla av? Inget kan vara bättre än en spaweekend i Sverige. Läs om erbjudanden och spapaket och låt dig inspireras en stund av alla våra spahotell i Sverige.


Ordet spa är förkortning av det latinska ”salus per aqua” som betyder hälsa och läkning genom vatten. Spa weekend Sverige erbjudande. Unna er en härlig och avslappnande spa -weeken wellness-helg eller romantisk minisemester för två i Sverige.


Välj och vraka mellan hotellpaket längs med vår vackra skärgård och charmiga kuststäder, djupa skogar och sjöar eller i våra storstäder med omnejd. Spahotell i Sverige : Se recensioner, bilder och fantastiska erbjudanden på hotell i Sverige , Europa på TripAdvisor. Det borde vara alla förunnat att få sjunka ner i ett varmt hemmaspa och känna hur musklerna slappnar av och stressen dunstar i kapp med vattenångan. Hos oss kan du välja bland många billiga spaba spa tillbehör och reservdelar. När du bestämt dig levererar vi produkterna snabbt och säkert till din dörr, med fri frakt.


Den här sidan är till för dig som söker spahotell och spaweekends i Sverige. Vi har samlat hotell från hela Sveriges olika delar. Du kan läsa om hotellen, se bilder på deras spa och boka deras erbjudanden direkt.


Du kan också läsa om deras olika spabehandlingar, se vädret i staden och läsa vad andra tycker om spa anläggningen. Och det är precis så det känns när man får besöka ett spa , eller hur? Spa bygger på fyra olika begrepp som består av vatten, naturlighet, lärande och känsla.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения