среда, 10 мая 2017 г.

Familjerådgivning gävle kommun

Tid och kostnader vid familjerådgivning. Varje samtal varar – timme. Uteblivet besök, avbokning eller ändring av tid samma dag som besöket debiteras.


Har du inte e-legitimation, vill vara anonym eller inte vill lämna dina uppgifter via e-tjänsten behöver du ringa familjerådgivningen istället. Som vi berättade om på årsmötet har vi kontakt med MFoF och försöker utöka samarbetet. De är ju på gång med en enkät till landets alla kommuner om hur familjerådgivningen fungerar. Den skulle kommit ut innan sommaren men blev fördröjd.


Vi hoppas den kommer snart. Boka tid för familjerådgivning. Du får betala samma avgift om du lämnar återbud samma dag, eller inte kommer till avtalat möte. I tillgänglighetsguiden hittar du information om tillgängligheten till offentliga lokaler i Gävle kommun. Guiden beskriver i symbolform och i detalj hur byggnaderna ser ut.


I guiden görs ingen värdering av tillgängligheten, utan det är upp till dig att avgöra om lokalen är åtkomlig just för dig. Tänk på att inte skicka känslig information via e-post. Kontakta Gävle kommun. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Skicka bara kontaktuppgifter så hör vi av oss. Gemensam familjerådgivning men olika utbud. Du som är medborgare i Botkyrka kontaktar familjerådgivningen i Huddinge kommun. Botkyrka kommuns medborgare kan inte välja mellan de olika utförare som finns på Huddinge kommuns hemsida. Hur kan ett besök gå till?


Familjerådgivning gävle kommun

Hos familjerådgivaren kan ni få hjälp med att. Ale - Västsveriges snabbväxare. Det strategiska läget mellan Göteborg och Trollhättan och med naturen in på knutarna gör att man både kan bo, arbeta och njuta. Ni väljer själva utförare, tar kontakt och avtalar tid för ett inledande samtal. Nacka kommun har kundval inom familjerådgivning.


Familjerådgivare får inte tacka nej till någon som väljer en viss utförare. I Jämföraren kan du se vilka som finns att välja mellan. Till oss kommer par som behöver hjälp och stöd att hitta tillbaka till närhet, förtroende och trygghet.


Till familjerådgivningen kommer också par som är i separation eller som funderar på att gå skilda vägar. Vi är ett personalägt företag. Vi har en bred och gedigen kompetens att arbeta med alla slags relationer människor emellan. Telefonsvarare övrig tid. Kostnaden är 3kr per besök för dig som bor i Kävlinge kommun.


Bor du i någon av dessa kommuner kan du komma på samtal till valfri mottagning i Kristiansta Hässleholm eller Simrishamn. Alla människor kan få problem i sina nära relationer i något skede av livet. Avgiften är 1kronor per samtal (uteblivet besök debiteras).


Familjerådgivning gävle kommun

Behöver ni hjälp med relationen? Vi har telefontider på måndagar och onsdagar kl 11. Kommunen erbjuder familjerådgivning för par och familjer.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения