вторник, 23 мая 2017 г.

Relationsterapeut stockholm

Relationsterapeut stockholm

Vi som arbetar på Parterapeuterna Stockholm är kollegor som i olika privata och professionella sammanhang träffats och gillat varandra. Waldenström terapi är en privat mottagning i centrala Stockholm som erbjuder både individuell terapi och relationsterapi. Behandling sker med KBT - kognitiv beteendeterapi som är den evidensbaserade terapiform som har starkast stöd i forskningen. Alla våra psykologer i Stockholm är minst legitimerade psykologer vilket innebär att man gått i utbildning under totalt år. Relationsterapi Anna Söderström har verksamhet på Erstagatan i SoFo, Stockholm.


De medarbetare som arbetar med par har dessutom en påbyggnadsutbildning i just parterapi, medverkar i forskning och forskningskonferenser. Samtalsterapi när du har drabbats av livskris, ångest, stress, depression, relationsproblem. När du vill öka din kreativitet och närvarokänsla, bryta gamla invanda tankemönster. Vill du utveckla din kompetens inom socialt förändringsarbete?


Vill du studera till KBT-coach, samtalsterapeut eller relationsterapeut på distans, i din egen takt? Vill du veta mer om terapeututbildningarna på distans? Tidigare har jag jobbat inom såväl vuxen- som barn- och ungdomspsykiatrin. Vi tittar på vad som kan vara ett hinder för en god relation, t ex rädsla för avstötning eller rädsla för att bli övergiven. Jag har fått förfrågningar om att hålla föreläsning om hur man kan arbeta med behandling av tidig utlösning utifrån min bok ( se ovan).


Relationsterapeut stockholm

När tillräckligt många är intresserade kommer jag att erbjuda en föreläsning med möjlighet att ta upp egna patientfall. I så fall blir detta på min mottagning i centrala Stockholm. Par– och relationsterapi.


När jag möter er som par är min huvuduppgift att hjälpa er att vidga och fördjupa er dialog med varandra. Vägen går dels via ökad medvetenhet om vad som händer med dig i mötet med din partner, dels via fördjupad förståelse för din partner. Fördjupningen till relationsterapeut (läsår tre) utgörs av fyra block onsdag – söndag som genomförs dagtid i Stockholm. Parrådgivarna erbjuder parrådgivning, parterapi och familjerådgivning i Stockholm med omnejd. Brinkegruppen erbjuder stöd för utveckling av organisationer, ledare.


Välkommen att kontakta oss för vägledning i er relation! Hitta och få information om hammarbyterrassen stockholm stockholm i Stockholm och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Erbjuder samtalsterapi, parterapi, relationsterapi och coaching på Södermalm i Stockholm. Som relationsterapeut hjälper du par att hitta tillbaka till varandra. Med en parterapeut-utbildning får du lära dig allt om problem som kan uppstå i relationer, vikten av kommunikation och hur man kan återskapa den intimitet som gått förlorad.


Att leva tillsammans och dela glädje och sorg med varandra är en utmaning! Familjerådgivningen Stockholm. Alla kan få problem i nära relationer. IMAGO relationsterapi tar oss till djupare nivåer i våra relationer, återskapar den kärlek, närhet och kontakt vi innerligt längtar efter men har förlorat och ibland känner rädsla inför.


När förälskelsen klingar av möter vi besvikelse och tomhet, romantiken förbyts till kamp. De senaste åren har jag, i egen regi, arbetat med terapi och handledning. Min mottagning har jag i Hälsans hus, Södermalm, Stockholm. Cecilia Blankens Häng med i Cecilia Blankens omväxlande entreprenörsliv – mode, familjeliv och massor av åsikter!


Metoden är forskningsbaserad och bygger på mångårig erfarenhet av psykoterapi med par. Metoden är integrativ och kognitiv, systemisk, kommunikationsteoretisk och objektsrelationsteoretisk. Imago relationsterapi har utvecklats av psykologerna och paret Harville Hendrix och Helen Hunt i USA.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения