среда, 31 мая 2017 г.

Fastighets a kassa kontakt

Vi maxar dina möjligheter till jobb. Skriv in dig digitalt! Här finns de digitala tjänsterna. Då kan du ansöka om a-kassa. Du får lättast kontakt med oss genom Mina sidor.


Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.

Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Gå därför in och kolla att du har rätt mejladress på Mina sidor innan du börjar ställa dina frågor. Tänkte höra vilka papper som ska skickas in om man vill ansöka om a-kassa och vart man hittar de blanketterna.


Slutar på egen begäran. Om du är medlem i en annan a-kassa och vill bli medlem hos oss måste du gå ur ur din nuvarande a-kassa innan vi kan bevilja din ansökan. Dina personuppgifter kommer att databehandlas av oss.


Du kan inte bli medlem om du fyllt år. Uppgifterna behövs för handläggning och beslut av din medlemsansökan.

Du har rätt att en gång per år, efter skriftlig ansökan, få veta vilka personuppgifter om dig som behandlas av oss. Som medlem har man även tillgång till yrkesutbildning genom flera olika partners och det finns en ansvarig person i var och en av förbundets regioner som kan svara på frågor om detta. Därefter bör du aktivt söka arbete samt stå till arbetsmarknadens förfogande. Tänk på att betala i tid för att inte riskera att ditt medlemskap avslutas.


Fastighets fortsätter kräva företagen på pensioner. Sök ersättning Logga in på Mina sidor. Där ser du vilka uppgifter du behöver lämna in för att få besked om vilken ersättning du har rätt till.


Kontakta din a-kassa om du behöver hjälp att logga in. Har du frågor, klagomål, beröm eller annat du vill att vi ska veta? Telefontider hittar du här. Skicka meddelande här.


Vill du komma i kontakt med din handläggare för frågor i ditt ärende kan du logga in på vår e-tjänst Mina sidor och skriva din fråga där. För att du som ringer inte ska behöva sitta allt för länge i kö har vi en begränsning av max samtal som kan stå i kö. Vem kan bli medlem och vad kostar det? Byggnads a-kassa är för dig som är byggnadsarbetare eller målare. Försäkra din inkomst och bli medlem hos oss redan idag.


De administrerar och utbetalar arbetslöshetsersättning till arbetslösa efter samma regler som alla andra a-kassor. Komplettera a-kassan med en inkomstförsäkring.

Gör offertförfrågan Till denna arbetslöshetskassa skall du vända dig om du jobbar som privatanställd fastighetsskötare, lokalvårdare, fönsterputsare eller om du jobbar som sanerare på ett kärnkraftverk. Denna a-kassa förkortas FEAK. Vissa uppgifter kan du själv skriva och skicka i ett meddelande på Mina sidor, eller ringa och meddela oss på telefon! A-kassan för Service och Kommunikation är till för dig som jobbar inom de branscher som fackförbundet Seko organiserar.


Ansök om medlemskap redan idag.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения