четверг, 25 мая 2017 г.

Smekmånad augusti

Kulturfestivaler pågår året runt, från februari månads “Feast of Saint Blaise” till Dubrovniks skyddshelgon till “Carnival”, en filmfestival i april, och Dubrovnik Summer Festival i juli och augusti. Bäst för en mini- smekmånad – Paris. Vill ni resa bort utan att tömma kontot? I juli- augusti är det som bäst väder i länder med Medelhavsklimat.


Exempel på vackra ställen är Kroatien, Venedig och Nice.

I augusti har hela Europa semester och det är trångt överallt runt Medelhavet och i stora delar av kontinenten. För paret som vill ha en mer avskild bröllopsresa, testa istället Island med sin fantastiska natur. Var smekmånad i augusti - en fråga som berör många nygifta. Läs om fördelarna med de bästa exotiska orter i världen. Då vi åker till Skagen eller Bornholm.


Vi ska gifta oss den sista juli nasta ar och funderar nu pa var vi ska aka pa smekmanad. Det skulle vara skoj att aka nagonstans dar man kan gora lite, inte bara ligga pa stranden hela tiden.

Victoria och Daniel började sin smekmånad juni och återvände på 1: a augusti , så det var lite mindre än en och en halv måna och det var kombinerad med den vanliga kungliga familjen semester. När bör man boka flygbiljetter och när är det som billigast från köpenhamn? Odd och jag låg och funderade lite på var vår smekmånad ska gå efter att vi har gift oss. Vi har tänkt oss att åka iväg dagen efter vi gifter oss.


Känns lyxigt att ha väskorna packade på hotellet och åkadirekt till Arlanda. En perfekt smekmånad är inte beroende av plånbokstjocklek, men det kräver planering. Det är viktigt att göra research oavsett vart du ska: googla, googla – så att du inte går i de klassiska turistfällorna, säger Anna Fürst på Allt om Bröllop. Mina Topp Bästa Resmål för Smekmånad. Som flygvärdinna har jag rest till många exotiska och romantiska ställen runt om i världen.


Därför får jag ofta frågan ”Vilket resmål skulle du rekommendera att åka till på smekmånad ? Smekmånad För många brudpar är smekmånaden kanske det man ser som mest fram emot. När alla bröllopsbestyren slutligen är ur världen, får paret äntligen tid att koppla av och ägna sig åt det de gillar allra mest. Smekmånaden tillbringas därför av många svenskar utomlands, långt ifrån vardagens krav och stress.


Paret väntas inte hem förrän i augusti. Stilla havet för sin bröllopsresa.

De tillbringade första tiden som äkta makar på Hawaii. Augusti - mycket populär månad för bröllop, men också för semester. Var beredd på att turnén i augusti kommer att bli lite dyrare än till exempel, i juni. Dessutom den prestigefyllda utväg, kommer priserna att vara högre.


Observera att försiktiga européer alltför bråttom sola i den sista månaden av sommaren, så hotell är fyllda. Kalmar, Kalmar län, Sverige Resan hem började kl på natten och det tog lite mer än timmar till Peking där vi käka lite frukost och roade oss bland alla andra tusen kineser! Peking var ett stort plan med skärmar i varje stolsrygg, ganska skönt så man hade något att göra under resan. El Gouna, Hurghada, Al-Bahr al-Ahmar, Egypten Ojojoj, nu är det tufft att ens komma framåt när vi är ute på promenix. Den augusti ska vi gifta oss i våran härliga blomsterträdgård.


Samma dag som vi firar fem år tillsammans. Just nu är vi mitt uppe i planeringen inför bröllopet som kommer vara i en lantlig bohemisk stil.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения