среда, 17 мая 2017 г.

Hachiko en vän för livet rollista

Varje dag vid samma tid möter de varandra vid tågstationen, och hunden blir en älskad medlem i familjen. Men så en dag återvänder inte husse. Om en hund som är så lojal mot sin husse att den väcker starka känslor hos alla i grannskapet.


Min egen erfarenhet av hundar säger mig att många av våra fyrfotade vänner utvecklar en inre klocka och vet när det är dags att lägga sig och vänta på husse eller matte. Med Richard Gere, Joan Allen, Jason Alexander. Streama direkt på hemsidan, via Chromecast till din TV eller ladda ner och titta offline i.

Lasse Hallströms film HACHIKO - EN VÄN FÖR LIVET är baserad på en sann japansk historia om en övergiven valp som tas om hand av en professor, i filmen spelad av Richard Gere. Men en dag kommer inte Parker. Morfadern hittade hunden som valp på en tågstation och efter det blev de bästa vänner.


Vodeville söker hos alla filmtjänster åt dig. Markera som redan sett. Hans bur faller av bagagevagnen på en perrong i en onämnd småstad och efter lite irrande i mörkret stöter han på den mysige collegeproffesorn Parker Wilson. För både hund och människa är det kärlek vid första ögonkastet.


Hans öde berör många av de människor som passerar stationen, och de hjälper hunden medmat och varma ord.

Som bekant kom Lasse Hallströms internationella genombrott med Mitt liv som hund. Den är helt fantastisk så om du inte har gjort det så råder jag dig till att göra det. Hachiko - En vän för livet. Den är baserad på en sann japansk historia om en övergiven. Lasse Hallströms hjärtknipande film där en musiklärare (Richard Gere) får en vän för livet när han adopterar en herrelös hundvalp.


När professor Parker Wilson hittar en övergiven hund tar han med sig den hem till familjen. Generalagent i Sverige är Nordic Business Agent, kund hos oss sedan många år. Så en dag kommer inte Parker hem mer. Och kommer tillbaka varje dag och väntar på sin kära Parker.


Det är sentimentalt och sockrigt och man får kämpa för att påminna sig om att det fanns en tid när Lasse Hallström faktiskt gjorde något som var angeläget. Tänkte först ge den fyra och en halv men den förtjärnar nog faktiskt en fullpott. Detta är en film som man ska gräva ner sig i soffan eller sängen och se själv. Eller någon man tycker om.


Den här filmen fick djurvännen inom mig att ta över mina känslor. Fodral i mycket gott skick. Bygger på sann historia om hunden som väntar på sin husse varje dag. I över ett års tid har den lojala hunden Masha väntat på sin husse på ett sjukhus i Sibirien.


Se video på hunden som har fångat ryssarnas hjärtan.

Vi har de nyaste filmerna och tusentals titlar att välja mellan. Professor Parker Wilson hittar en övergiven hund och tar med sig den hem. Och det ligger något i det.


Jag har förvisso aldrig varit så förtjust iHallströms filmer, men sedan han kom till Hollywoo har han producerat europeisk film för amerikaner som är för korkade för att se riktig europeisk film.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения