понедельник, 22 мая 2017 г.

Psykologprogrammet antagningspoäng

Psykologprogrammet antagningspoäng

Här hittar du antagningspoäng för alla högskoleutbildningar i Sverige. Sök utbildning, lärosäte eller ort nedan. Om du vill se vad den lägsta antagningspoängen var till en viss utbildning en tidigare termin, går du till statistiksidorna som vi länkar till i högerspalten. Där kan du också se hur många som sökte utbildningen och hur många som antogs.


Psykologprogrammet antagningspoäng

Vårt psykiska välbefinnande är avgörande för att vi ska fungera i vardags- och arbetsliv. Som psykolog arbetar du med att förebygga och lindra psykisk ohälsa. Antagningspoängen för urvalsgruppen BF var 4. Hej, jag heter Paulina Klanger och ska om två år ansöka till högskolan, psykologprogrammet. Men innan dess skulle jag vilja veta hur mycket poäng man bör ha för att bli intagen dit.


Psykologprogrammet är ett sammanhållet utbildningsprogram som omfattar 3hp och leder fram till psykologexamen. Psykologexamen samt ett års praktisk psykologtjänstgöring (PTP) ger behörighet att ansöka om legitimation hos Socialstyrelsen. Efter ett års praktisk tjänstgöring (PTP-tjänst – praktisk tjänstgöring efter psykologexamen) har du möjlighet att ansöka om legitimation som psykolog hos Socialstyrelsen.


Efter viss vidareutbildning kan du också arbeta som psykoterapeut. Statistiken visar den lägsta antagningspoängen i varje urvalsgrupp tidigare år. Tänk på att antagningsstatistiken endast visar vad som krävdes tidigare terminer och inte behöver se likadant ut varje läsår.


Louise Morreau är år, kommer från Lund och studerar första året på psykologprogrammet. Louise valde psykologprogrammet då hon alltid har varit intresserad av beteenden och vill jobba med människor. Att det dessutom är ett så pass brett arbetsområde som väntar, gjorde utbildningen ännu mer tilltalande. Uppgifterna är statiska. Undervisningen präglas av en stor bredd i undervisningsformer och där teoretiska och praktiska inslag hela tiden samspelar.


Psykologprogrammet antagningspoäng

Jag har börjat plugga på juristprogrammet i SU men funderar på att bytta till psykologprogrammet. Det är förvirrande med antagningspoäng då det står. Karriär: Din kommande arbetsplats finns inom statliga myndigheter, kommuner, landsting och den privata sektorn. Maria Hjelm trivdes bra som student vid psykologprogrammet. Hon hade god kontakt med programmets lärare och studenterna fick möjlighet att utvärdera programmets olika kurser.


Hon anser att psykologprogrammet vid Örebro universitet blandar teori och praktik på ett bra sätt. För att självständigt kunna utöva psykologyrket ska du efter psykologexamen under ett år göra praktisk tjänstgöring, PTP, och därefter kan du ansöka om legitimation hos Socialstyrelsen. Studiehandbok, psykologprogrammet Anmälan till salstentamen Anmälan till alla salsskrivningar, både ordinarie tentor och omtentor, är obligatorisk och görs genom Mina studier (Ladok för studenter).


Det förekommer dels inom utvecklingspsykologi där du tid. Torekovs Links – med utsikt över havet från alla hål! Längst ut på Bjärehalvön, med utsikt mot Hallands Väderö – där vågorna från Kattegatt möter den. Alla frågor är besvarade av riktiga studie- och yrkesvägledare. Här kan du söka bland alla redan ställda frågor.


Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения