вторник, 10 мая 2016 г.

After work lekar

After work lekar

Online bestellen - versandkostenfrei liefern lassen oder in der Filiale abholen! Tidigare har vi haft musiktävling, frågesport och företaget m. Priser är självklart mer alkohol och ibland några fina vinare. För att lekar ska passa vuxna krävs att den vuxne har barnasinnet kvar! Då kan man ha otroligt roligt med lekar på en fest.


Många av lekarna passar både barn och vuxna och gör det enkelt att leka tillsammans när det är både barn och vuxna på festen. Ibland behöver lekarna anpassas lite efter ålder. När det kommer till att anordna en after work är det vanligt att det är alkohol med i bilden, det hör nästan till.


Idag är det dags för spelreglerna! Du sneglar på klockan. Den närmar sig sex på fredagseftermiddagen och lite jäktad försöker du avsluta de där sista uppgifterna innan du kan smita hem till.


En after work ska vara kul och ibland kan det vara ännu trevligare om man kombinerar bar, krog eller restaurangbesöket men någon form av aktivitet. Denna aktivitet ska inte ta för lång tid och det är dumt om man blir svettig som t. Ett musikquiz passar perfekt till den enklare firmafest och till after - work. Klart man ska ha lekar på festen!


Här har vi samlat våra tips på de bästa lekarna för alla fester, kluriga lekar som passar både vuxna och barn. Beskrivning Ge varje deltagare 3-kex. På din signal stoppar man i kexen i munnen och tuggar söder dem.


After work lekar

Ett riktigt roligt musikquiz för after - work ! Det är den enkla biten. Quizet är uppbyggt kring låtar som alla på ett eller annat sätt kan förknippas med jobb och yrkesliv. Till varje låt hör frågor, både om låt och artist och om en hel massa annat som på ett fyndigt och kul sätt kan förknippas med temat. Hejsan, behöver lite idéer på olika tilltugg.


After work - tilltugg? Vi och grannarna brukar turas om att bjuda på en fredagsöl med tilltugg men nu börjar idéerna ta slut! Eftersom vi har lite att fira just ikväll så kommer vi även att servera lite bubbel så tilltugget ska gärna passa både till öl och bubbel. Lekarkivet önskar alla leksugna en lekfull midsommar!


Hitta några passande lekar för dagen i arkivet. Midsommar-festlek med stationer som passar för hela familjen. JÄTTE ROLIGA där framme (halvvägs ) står en av killarna i laget men en kondom som han med BARA munnen ska trä på kondomen. Kluriga lekar för vuxna.


Många vuxna föredrar kluriga lekar för vuxna och roliga lekar framför dricklekar som förekommer ofta under studentåren. Lekar är ett ständigt pågående arbete och webbplatsen kommer snart fyllas med alla tänkbara tips på spännande lekar , pussel, tarot, tarotkort och barnlekar. Hos oss på Sankt Gertrud är det att mötas som är det viktiga.


Oavsett om du är här och håller din allra viktigaste konferens, lanserar företagets nya produkter, har ett jobbmöte över en lunch eller vill ha ditt företags eller din privata fest.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения