четверг, 12 мая 2016 г.

Återkommande urinvägsinfektion

Återkommande urinvägsinfektion

Snabbaste vägen till behandling av urinvägsinfektion. Recept inom minuter. Tester avsedda för hemmabruk. Enkelt, Tryggt och Diskret.


Återkommande urinvägsinfektion

Självtest för urinvägsinfektion som upptäcker tydliga tecken på urinvägsinfektion. Det finns många, främst kvinnor, som lider av återkommande urinvägsinfektioner. Får du urinvägsinfektion ofta kan det vara jobbigt att äta långa penicillinkurer och att springa till läkaren hela tiden.


Men det finns mycket du kan göra i vardagen för att förebygga urinvägsinfektioner. Vad som orsakar återkommande urinvägsinfektion är fortfarande okänt men det har tidigare varit trott att varje infektion orsakas av E. Urinvägsinfektion orsakas oftast av bakterien E. Det finns flera saker du kan pröva för att minska risken att få urinvägsinfektion. Om du har lätt att få urinvägsinfektion kan det bero på att det finns lite urin kvar i urinblåsan efter att du har kissat. Du kan då ta för vana att resa dig upp en kort stund och sedan sätta dig ner igen och försöka kissa ut det. Verktyget för läkare i svenska sjukvården.


Återkommande urinvägsinfektion

Aktuella behandlingsöversikter med symtom, diagnostik, behandling skrivna av experter. Ungefär procent av alla kvinnor drabbas någon gång i livet och en del får dessutom återkommande besvär. Högst två urinvägsinfektioner på ett år räknas som normalt, att ha fler kallas för recidiverande urinvägsinfektion och man räknar med att 1-av kvinnor lider av detta, berättar Hemmets Journals läkare Lennart Skoog. De vanligaste symtomen på urinvägsinfektion är att kissa ofta och att det svider när du kissar.


Njurar och komplikationer. Så här blir du av med urinvägsinfektionen. Det är även relativt vanligt att drabbas av återkommande infektioner. Akut nedre urinvägsinfektion hos annars friska kvinnor behandlas ofta i tre till fem dagar beroende på preparat.


Till den som har ofta återkommande urinvägsinfektioner väljer många läkare att skriva ut antibiotika till patienten att själv kunna ha till hands om nya infektioner skulle uppstå, samt ibland i förebyggande syfte. Tre ggr antibiotika som hjälper bara under pågående kur. Har sedan provat olika huskurer, en del har hjälp under pågående behandling. Att ta K-silver har funkat bäst därför att det kan jag ta under långa perioder.


Varannan kvinna drabbas någon gång av urinvägsinfektion – och behandlingen består i de flesta fall av antibiotika med hög risk för resistensutveckling. Ett problem är att UVI ofta är återkommande. Ett annat att många behandlar sig i onödan.


Alternativa behandlingar behövs, säger docent Björn Wullt, specialist i urologi. I och med att urinvägsinfektion för äldre kan innebära så många fler problem pekar avhandlingen på att det är viktigt att upptäcka och förebygga urinvägsinfektioner hos gamla kvinnor men även forska på själva orsaken till att sjukdomen är så återkommande. Men ifall besvären är stora eller om du är gravi kan det bli aktuellt med antibiotika.


Om du har återkommande urinvägsinfektioner kan det vara bra att prata med din doktor för att kunna förebygga ytterligare urinvägsinfektioner. Många kvinnor får återkommande urinvägsinfektioner vilket kan bero på att slemhinnorna fortfarande är sköra från tidigare infektioner. Upp till procent av alla kvinnor får urinvägsinfektioner någon gång under sin livstid och omkring en tredjedel av dem kommer att få återkommande infektioner. Den vanligaste bakterien som orsakar mer än procent av urinvägsinfektionerna heter E. Själv gör jag som en annan här skrev, tar en Ipren 2mg när jag känner att urinvägsinfektion är på väg. Det har slagit bort säkert urinvägsinfektioner ända sedan jag upptäckte att man kunde ta Iren mot det.


Jag har också allvarliga problem med urinvägsinfektion , blir självmordsbenägen när jag får det, lider något oerhört.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения