среда, 11 мая 2016 г.

Akut psykiatri stockholm

Ring alltid 1i en akut nödsituation. BUP:s akutenhet vid Södersjukhuset i Stockholm tar emot barn- och ungdomar som behöver akut psykiatrisk vård på kvällar, nätter och helger. Du kan även ringa till dem och få råd i en akut situation. Uppdraget är att göra akutpsykiatriska bedömningar och insatser utanför sjukhusmiljön, framför allt vid akut risk för självmord.


PAM dirigeras av SOS Alarm och är i drift alla dagar kl 14. I en akut nödsituation ring alltid 112. Akut psykiatrisk specialistvård för dig över år, alla dagar 8-22.


Jour- bedömning och konsultationsenheten (JBK) Rosenlund erbjuder bedömning, utredning och rådgivning. Vi tar emot inbokade besök, vid behov hänvisar vi till rätt vårdinstans, till exempel din vårdcentral. Hit kommer du när du behöver akut psykiatrisk hjälp och få en bedömning om du behöver psykiatrisk sjukhusvård.


Akuten är öppen dygnet runt för alla som bor eller vistas i Stockholm. En egenanmälan leder till att du antingen får en tid för ett första bedömningssamtal eller att vi hänvisar dig till en annan vårdgivare. Om du redan är patient på vår klinik vill vi att du kontaktar din behandlare i första hand. Under kontorstid kan vi ta emot bokade besök, i övrigt erbjuder vi stöd per telefon eller hembesök. Vi som jobbar här är specialistläkare inom psykiatri och omvårdnadspersonal med stor erfarenhet av akutpsykiatri.


Har du psykiska problem, men inte behöver akut hjälp, ska du i första hand kontakta din vårdcentral. Du som behöver akut psykiatrisk hjälp är välkommen att kontakta vår jourmottagning Mobila Akutenheten Karolinska alla dagar mellan klockan 08. Vi är en allmänpsykiatrisk enhet som kan erbjuda öppenvård och heldygnsvård.


Stockholms läns psykiatriska akutmottagning vid S:t Görans sjukhus. Vi vänder oss till dig som är folkbokförd i Sverige och har behov av behandling på specialistnivå. Vi har vår öppenvårdsmottagning på Södermalm och heldygnsvården ligger i Jakobsberg.


Mottagningar HBTQ-certifierade. Alla erbjuder specialistvård och behandling för psykiska sjukdomar och funktionshinder. Ofta kan du få bra hjälp redan hos din vårdcentral eller husläkare. Jourmottagningens uppdrag är att göra akuta psykiatriska bedömningar.


Vilket sker genom telefonrådgivning eller under inbokade. Vid akuta sjukdomstillstånd som gäller psykiatri , beroendevår ögon, gynekologi och tandvård gäller andra mottagningar med varierande öppettider. Ring 1vid fara för liv Intensivakut. Intensivakuten på Karolinska Universitetssjukhuset ger högspecialisera akut vård för de svårast sjuka och skadade.


Verksamheten startade den 1. Mental Health Run i Stockholm lördag september. I år äger loppet rum vid Sjöhistoriska museet lördag oktober kl. PAM-enheten hanterar inte patienter med behov av akutmedicinsk vård eller andra tillstånd med allvarlig somatisk påverkan.


Akut psykiatri stockholm

Alltid bra priser, fri frakt från 1kr och snabb leverans. Psykiatriska ärenden som kräver akut bedömning.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения