четверг, 26 мая 2016 г.

Gambianer i sverige

Billigt Bilsemester till Sverige med halvpension. Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här! Bland Gambianer i Sverige håller man ganska hårt vid vissa traditioner, särskilt när det gäller ceremonier som runt bröllop, namnceremonier och begravningar.


I det här fallet så är är den närstående vi mist, som ni kanske förstått något av mina barns far. I övrigt så har Gambia LÄGRE HIV rate än Thailand. Det är långt fler svenska män som importerar thais än kvinnor som gifter sig med Gambianer. SÅ frågan bör lyda, hur stoppar vi importen från Thailand?


Det man får ta i betraktelse är att gambianer har inte samma islamska hårdhet som tex muslimska länder i öster. Jag vet inte hur det fungerar med en gambiansk man i Sverige. Däremot har jag varit gift med en gambian o bott med honom och svärföräldrar i Gambia. Min man ville inte flytta till Sverige så jag valde att satsa på ett liv i Gambia och för mig var det inte något större problem.


Pensionären Maire Pekhonen, 7 lämnade ensamheten i Sverige för att gifta sig med Lamin Sanneh, 3 i Gambia. Det är hennes andra förhållande med en gambisk man. Men det blir inget bröllop.


När Sinikka avslöjar att hon inte vill bo i Sverige blir Baba och hans släkt förbannade. De inser att Baba inte kommer att få möjlighet att bo i det rika Sverige. Tredje mannen i Gambia. Men efter ännu ett misslyckat förhållande är hon nu gift.


Aftonbladets granskning avslöjar att det finns kriminella nätverk i Stockholm, Göteborg och Malmö. Totalt rör det sig om 8personer. Andelen gambianer som försörjer sig på heroinförsäljning i Stockholm är skrämmande hög.


Och har för mig att ca av somalierna lever på bidrag. Det är väl dom största problemgrupperna från Afrika. Men även araberna har tillfört mycket lite till samhället. Gabioner för allt från offentlig miljö till trädgårdar.


Gambianer i sverige

De raka och runda gabionerna kan kombineras enligt egna önskemål. När samma människor kommer till Sverige så regnar det hela tiden – socialbidrag, barnbidrag, bostadsbidrag och alla andra bidrag. Så det blir som i nomadlivet när det regnar och är grönt, folk sitter och tar det lugnt.


Och här i Sverige kan man ta det lugnt hela året, sitta på kafé och snacka. Senegal från Gambia på grund av oron i landet, uppger FN:s flyktingorgan UNHCR. En kvinna i Sverige dog nyligen efter flera års påverkan av sin man, för att komma över hennes tillgångar här. Från den dagen han kom hit så blev hon genast sjuk, och nu är hon borta.


Gambianer i sverige

De drar sig inte för att sabotera för sina egna heller för det är vad de är bra på. Jag har inga problem med att gambianerna får lite extra deg i fickan. Men, en varningens ord är att du INTE tar med honom hem. Om din man tillåter det också bör ni skiljas på momangen.


Det finns många fall där gambianska män lurat sina vita älskarinnor på pengar för att sedan stanna kvar i Sverige och sälja heroin. Inte välkommen i Sverige En av de senaste skandalerna var när SD:s partisekreterare Richard Jomshof skrev att jag, moderatpolitikern Kahin Ahme inte är välkommen i Sverige ”.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения