понедельник, 30 мая 2016 г.

Tecken på att killen är kär

Att vilja umgås och prata är i sig tecken på att hen gillar dig, men det finns mer att hålla utkik efter. Om en person verkligen är intresserad av dig vill hen förmodligen hellre prata om dig än om sig själv, även om det naturligtvis ska gå åt båda hållen. Nästan alla killar vi har pratat med säger att det här är ett säkert kort – vill han att du ska träffa hans vänner så är det riktiga känslor inblandat. Man lajkar allt på Instagram Gillar han bilder på mat, på träningen, selfies – eller ja, vad som helst.


När man är kär blir man lätt sårbar och nojig. Läs och bocka av dessa tecken på att hen är kär i dig.

Jag är säker på att du inte kommer ångra det! Killar kan ibland vara lite lömska. Om han rör vid dig och sedan säger att det inte var avsiktligt så kan det vara ett tecken på att han är hemligt förälskad i dig men är rädd för att erkänna det.


Han ”råkar” röra vid dig. Hur vet man om en kille är intresserad? Vi kan inte lova att vi vet exakt hur killar tänker, men vi har i alla fall satt ihop en lista med säkra tecken på att han gillar dig. Det kan handla om kroppsspråket, en blick eller hur han beter sig i din närhet – här är tecknen på förälskelse du inte vill missa!


Detta visar att han är intresserad av dig, eftersom dessa små detaljer, som ingen märker, är vad som skiljer honom från de andra.

Relationsexperten Tracey Cox har listat tio tecken som visar att en kille verkligen flörtar med dig. Ibland kanske det inte är det lättaste att veta om någon flörtar med dig? Men enligt relations experten Tracey Cox så finns det tio hemliga tecken som visar att en kille verkligen flörtar med dig, skriver Daily Mail. Eftersom vi är här för att hjälpa dig med obestridliga tecken på att en kille är oerhört attraherad av henne. Om du har tur, kommer han också strök sitt skägg för dig.


Självklart är det viktigt att fundera över sin relation. Men om vissa frågor eller störande moment dyker upp allt för ofta bör du inte ignorera dem. Du känner dig inte kär längre Att vara nykär är fantastiskt, men den känslan kanske inte sitter i för alltid. Det viktiga är att se skillnad på om du är kär eller bara bekväm. Tack så mycket för att ni finns och för att ni alltid är så fina!


Glöm inte att prenumerera på min. TECKEN PÅ ATT EN KILLE ÄR KÄR I. Här är tecken som du ska vara uppmärksam på. Din partner är hemlighetsfull med sin mobil.


Hen kanske sms:ar ofta eller använder mobilen på ett sådant sätt att du inte ska se vad hen gör. Om din partner blir arg när du frågar vad hen gör kan det vara ett ytterligare tecken på att personen håller något hemligt för dig. Mr Right eller Mr Wrong?

Gå igenom den här listan punkt efter punkt och ta reda på om han är kär i dig eller bara leker med dina känslor. Det här är ett tecken på att han gillar dig, men det är också ett tecken på att din kille är en riktig gentleman. Låt oss vara ärliga tjejer – det finns inte så många gentlemän längre.


Alla killar runt oss är bara idioter som vill ligga. Har du en crush som du bara drömmer om att bli tillsammans med? Har man starka känslor över något så vidgas pupillerna vid intensiv ögonkontakt. Så om du pratar med honom och ser att hans pupiller blir större så är det ett tecken på att han gillar dig. Var också uppmärksam på hans kroppspråk.


Om han lutar sig mot dig och inte har både ben och armar i kors så är det ett tecken på att han gillar dig. Om din kille tittar dig i ögonen och ni kommer på er själva med att ni båda ler utan att ens yppa ett ord – njut då av det faktum att ni är kära i varandra. Och inte bara kroppsspråk. Att skicka sms har blivit allt mer vardagligt och att kunna tolka sms kan också vara bra att kunna. Om det finns någon attraktion i kroppsspråket.


Kvinnor använder sig utav ca sätt (kanske inte alla vid samma tillfälle dock) att hon är.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения