вторник, 24 мая 2016 г.

Polygamt förhållande

Polygami, månggifte, står i motsats till monogami, det vill säga äktenskap mellan två personer. Anonym (Funde­rsam) Visa endast Ons. Jag är inte ensam om att vilja ha sex med andra än min partner.


Polygamt förhållande

Fler och fler mammor väljer att lämna tvåsamhetsnormen och skaffa sig en älskare, ha ett öppet förhållande eller flera kärleksrelationer samtidigt – att leva polygamt , eller ”poly”. Visar endast inlägg av Sweet life - Visa alla. Hur många här lever i ett öppet förhållande ? Finns flera sorters öppna förhållanden , monogami betyder att man har en partner så det förlorar inte sin betydelse, nej. Det är därför det finns monogama förhållanden och öppna monogama förhållanden.


Ett öppet monogamt förhållande är INTE samma sak som ett öpper polygamt , därför kan man inte bara säga öppet förhållande. Dock tror jag inte att det automatiskt gör att jag skulle passa bättre i ett polygamt förhållande , det hade nog varit jobbigt för min del. Ingen av oss har varit i ett liknande förhållande förut. Vi hade inte ens pratat om att vi skulle vilja ha en till sexuell partner, berättar Linda. De fortsatte att träffas för att ha sex alla tre.


Polygamt förhållande

Helena blev förälskad i två män och har utvecklat varsitt förhållande med dem - samtidigt. Och varje gång sa de att det var sista gången. Foto: Malin Hoelstad Efter många långa parförhållanden var hon trött på att sitta ihop med en och samma person.


Hur gör de som lever i ett förhållande med två eller fler, som lever i ett polygamt förhållande ? Hur ser deras vardagsliv ut, lever de ihop alla (eller fyra eller hur många de nu är), är alla ihop (sexuellt) eller är en ihop med två men de två har inte sex med varandra? Kom med all pepp och all glädje, men också med all ilska och all kamp. För Pride är mer än bara en fest!


Polygamt förhållande

Jag minns namn som Sylvia Rivera och Marsha. Förespråkare för monogami skulle kunna kontra med ”Kom igen, flowerpower-eran ligger år tillbaka, det är förlegat”. Men det handlar inte om något polygamt förhållande – utan om de båda döttrarna.


Senast han såg dem var innan jul. För direkt efter uppesittarkvällen i SVT begav sig Lasse Kronér i väg till sydligare breddgrader. Att exklusivt älska en enda fungerar inte för 26-åriga Andie Nordgren. Tvåsamhet skapar maktkamper och osäkerhet.


Hon har därför suddat ut. I Sverige är det olagligt att ingå månggifte. Anna Sundberg fann både Gud och kärleken på två veckor, och har skrivit om sina erfarenheter i boken Älskade terrorist. Nu berättar hon om hur det var att leva i ett polygamt förhållande. Jag blev förskräckt först, men hade en fatalistisk känsla av att det bara var att acceptera, eftersom det fanns i religionen.


Jag verkar inte klara av att vara i ett monogamt förhållande , fast det är det enda jag vill. Ett polygamt förhållande skulle jag helt enkelt aldrig klara av. Efter ett antal pojkvänner som betedde sig kasst (lögner, misshandel, med mera), så träffade jag en underbar kille.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения