пятница, 20 мая 2016 г.

Hur en kille tänker

Vi tjejer kan ägna timmar åt att analysera killar varför hör han inte av sig, visade jag mig för intressera prioriterar han polarna högre? Här avslöjar männen själva hur de egentligen fungerar. Beror på situationen och hur mannen är klädd. Går han med raska steg i träningskläder så noterar jag det. Denna etapp är särskilt framträdande när en kille blir kär i en vän.


Han kan verkligen inte försöka imponera på henne genom att köpa presenter eller ta ut henne på dejt, men ändå, skulle han inte kunna sluta fundera över hur man övertyga en flickan att gå ut med honom.

Hur man håller en kille intresserad. För att hålla en kille intresserad av dig, behöver du bara komma ihåg några sätt att hålla sitt intresse uppvaknat och hans önskan i dig nådde dig. Här är sexiga sätt att göra just det!


Använd dessa tips om hur du håller en kille intresserad av dig, och du ser hur lätt det kan vara att. Jag sa precis till en kille att han kan slänga sig i väggen och aldrig prata med mig igen. Som jag har förståt det så är det inte din kille eller ditt EX numera. När en kille är riktigt intresserad av dig vill han spendera tid med dig, oavsett vad det är ni gör tillsammans. Så om han bjuder över dig för att umgås och titta på en film tillsammans, eller ta en kaffe efter jobbet eller bara hålla varandra sällskap under en promenad så är chansen stor att han är kär i dig.


Om vi gick på en date hur skulle det gå?

Att få honom att föreställa sig på ett datum med dig ökar chanserna att det händer för riktigt! Dessa flörta frågor att fråga en kille är vad du behöver. Så nästa gång du ser din förälskelse, och du är redo att försöka flörta, använd frågorna från den här listan.


Och är man inte det så blir det ju mest naturligt att fråga NÄR man planerar att bli det. För det är ju så mina tankar går, när jag tänker på olika saker. Helt naturligt att man tänker utifrån sig själv. Det menas ialla fall inte för mig att man inte ser att det finns andra varianter.


Jag såg en lite filmsnutt där en kille berättar hur en tjej ska kunna se, märka om killen verkligen är intressera verkligen gillar. Man kunde tro att alla tänker och känner likadant, men du vet, Mars och Venus osv. Tecken på en kille bara tänker er som vän När du verkligen gillar en kille , kan det driva du galen försöker dechiffrera hans verkliga avsikter.


Du kanske befinner dig undrar över och över hur han känner om dig och om han helt enkelt anser du en vän eller vill driva något djupare. Närmare statistik över vad som är den mest diskuterade frågan bland oss tjejer finns inte, men jag vågar mig på en vild gissning: det stora mysteriet – hur tusan tänker han? En gåta vars efterlängtade lösning borde belönas med Nobelpris i samtliga kategorier, rakt av. Hur som helst, ofta, när en kille är typ att ignorera dig, är det för att han är antingen inte intressera eller han är riktigt intressera men han vet att när han agerar cool och kall, kommer du att undra hur kommer han är den enda killen runt, att inte märker dig. Ställer du en fråga som du inte vill ha svar på, var då beredd på ett svar som du heller inte vill höra.


Det finns tillfällen då jag inte tänker på dig. Fråga mig inte vad jag tänker på om du inte är beredd att diskutera saker såsom navellud lumpen och Posche. Det är ett trick så gammal som eld.

Men att veta hur man charmar en kille kan bli lite knepig om man tänker på det och bara inte vet vad man ska göra i allmänhet. Med det sagt kan du inte veta vad en kille gillar eller hur man går vidare när man träffar någon. Jag har en väldigt bra kompis i klassen och det är såklart en kille men jag misstänker att han är homosexuell.


Anledningen till att jag börjat å märka detta är hur han kollar på mig och det är inte riktigt vänskapsblick om man säger så. Jag undrar hur man vet när en kille är bög? Vi förklarar varför du känner såhär och hur ska du känna lycka igen!


Innehåller ett Quiz som hjälper fastställa om du är redo för ny kärlek eller inte.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения