пятница, 6 мая 2016 г.

Eventbyrå göteborg

Memlin är ett perfekt komplement till en eventbyrå. Betala bara för det du behöver. Upptäck systemets funktioner. Välkommen till Kensaq. Hitta Företagsevent Stockholm idag!


Under dagarna 8-september var det dags för mässan Entreprenad Live på Stora Holm utanför Göteborg.

I centrum av montern skapade vi en VIP-arena med bar där det serverades 2grams hamburgare,. Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här! Vi kavlar upp ärmarna och står vid er sida tills jobbet är gjort.


Kort och konkret erbjuder vi en frilansande produktionsledare, speaker och konferencier under ett och samma tak. Vi är mycket stolta och glada över att presentera vårt nya bolagsnamn Nordic Family. Det nya namnet speglar hur vi är och hur vi arbetar.


Vi kommunicerar öppet och har alltid högt i tak. Vi är måna om varandra, medarbetare, kunder och leverantörer.

Med kreativa och träffande koncept levererar vi uppmärksammade och minnesvärda events för våra kunder. Vi tar oss an hela evenemangsprocessen, från idé till genomförande, eller delar av den. Eventbyrå för Företagsevent, Svensexa, Möhippa.


Event, konferenser och möten - Flest och bäst aktiviteter. Göteborg med lång erfarenhet av stora som små evenemang. I dag är han trebarnspappa och har startat mångmiljonbolaget Eventyr.


Hansen skapar upplevelser med utgångspunkt i mötet mellan människor. Ta kontakt så berättar vi mer om hur vi kan levandegöra ert varumärke genom event! Vi gillar verkligen när vi får möjligheten att träffas. Då får vi chansen att tala om varför våra kunder stannar hos oss och se över era unika behov.


Med passion, lyhördhet och resultat skapar våra engagerade medarbetare event i alla dess former i Sverige och övriga världen. Vår affärsidé är att förenkla administration och genomförande av. EVENTAID Sweden är ett företag med inriktning på events.


Här möts rå industrimiljö och glittrande kristall, entreprenörskap och ny talang, konstnärskap och teknisk briljans – en mötesplats i framtiden! Vi väljer den mötesstrategi som passar bäst för det specifika målet. Kärnan i vårt affärskoncept utgörs av förmågan att se kundens behov, ta fram kreativa lösningar som är baserade på kundens.


Kommunikation är en koncept- och varumärkesbyrå i hjärtat av Göteborg.

Vi har gjort skillnad för våra kunder genom kreativ, relevant och säljande. Då har ni kommit rätt, vi skräddarsyr era event och aktiviteter i Göteborg. Våra professionella medarbetare syr ihop allt från stora jubileum till mindre arrangemang runt om i hela Sverige, ingenting är för stort eller för litet för oss på Aventi. Auktionsverket på Tredje Långgatan i centrala Göteborg.


Idag är dessa historiska salonger en eventarena för publika och privata tillställningar. Milk är en reklambyrå i Göteborg. Vi utvecklar varumärken med strategiska insikter och engagerande idéer.


Digitalt, analogt och allt däremellan.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения