четверг, 5 мая 2016 г.

Se yngre ut i ansiktet

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Du behöver inte tömma plånboken för att se yngre ut , för det finns sätt du kan göra det naturligt. Skulle du vilja se år yngre ut på bara minuter?


Det låter kanske lite överdrivet, men det är möjligt med några enkla knep.

Man behöver inte se superung ut för att vara snygg – ett moget utseende kan vara minst lika eftertraktat – men här kommer i alla fall några tips för att se lite yngre ut. Dessa tips fungerar för de flesta åldrar över 30. Sminka ögonen så att de går uppåt ( se sektionen för ögonsmink).


Om du vill se yngre ut kan du alltid prova på att ha lugg. De kommer i många olika stilar: åt sidan, rufsig, rak, delad på mitten, trubbig… Men du måste vara försiktig med dem. Ibland kan en lugg få ditt ansikte att se bredare ut , så precis som med allt annat kan du prova och se vad du tycker. Plus, den här stilen gör att ditt hår ser fylligare ut , precis som det var för tio år sedan.


Ibland vill vi se äldre ut och ibland gör vi allt för att se yngre ut.

Visste du att ditt hår faktiskt kan få dig att se äldre ut ? Du har säkert varit med om det här, du är hos frisören och vips så har du åldrats i rekordfart. Se flera år yngre ut ! Eftersom ansiktet och huden har så stor betydelse gäller det i ett första skede att ta reda på hur dina hudceller kan föryngras eller åtminstone hur din hud kan se yngre ut ! Ny forskning visar att huden påverkas av din livsstil alltså vad du utsätter huden för. Smeta ut det på läpparna så att det når rynkorna runtom.


Det kommer att stimulera blodtillförseln dit enligt Whowhy. Det här gäller de som sover på sidan eller på magen. Du ligger i sängen och pressar ansiktet mot kudden under många timmar.


Under den tiden veckas ditt ansikte så att du får ”sov-rynkor”. I en studie kunde man se att kvinnor som i veckor drack en kakaodryck rik på flavanoler upplevde. Dölj rynkorna i pannan med en lugg, den ger även ansiktet ett mjukare och yngre intryck. En urklippt lite taggigt urskuren lugg och ett uppklippt och graderat hår som får en lite rundad form i nacken ger en yngre stil. LÄS OCKSÅ: sminkmisstag som gör att du ser äldre ut 4. Lägg ner alla tankar på botox och hårfärgning – vill du se yngre ut kan du göra det med betydligt enklare medel än så.


Det menar forskare efter en ny studie. Det finns många knep för att se yngre ut – och lika många misstag som ger motsatt effekt. Här är några av de vanligaste skönhetsmissarna som får dig att se äldre ut.

Du struntar i primer En primers huvudsakliga uppgift är att jämna ut din hud och göra så att ditt smink håller längre. Hemliga knepet som får ditt ansikte att se år yngre ut Vi vet sedan tidigare att träning hjälper kroppen att hålla sig ung och fräsch. Nu föreslår en grupp dermatologer att ansiktsyoga kan ha liknande effekt på hyns åldrande. Alla behöver vi dem någon gång, knepen som trollar bort åren från ansiktet. Det absolut viktigaste om man vill vrida tillbaka klockan.


Så vår nästa tips om hur man kan göra ditt ansikte ser yngre är att kompensera för detta ändamål med hjälp av en stiftelse som har en svag gul nyans bakom det. En gul tonade foundation ger huden en mycket varmare utseende och, i princip, varmare huden ser ut , den yngre ansiktet visas. Om du har en medelstor panna ellre om ditt ansikte är lite ovalt så passer en lugg perfekt.


En mjuk sidolugg eller en lugg som täcker hela din panna kommer att få dig att se mycket yngre ut. Inte särskilt märkligt egentligen eftersom håret i ungdomsåren är väldigt glansigt och fullt av liv. Genom att fuska en aning (det vill säga, besöka frisören) kan du få till samma stil och automatiskt se yngre ut i ansiktet.


Skönhet och att se ung ut är lätt förgånget (tro mig!) och kvar finns kanske bara en sliten tjej. Hoppas då att hon har annat som lockar! En kompis till mig såg ut som när hon var 3 helt overkligt att en tvåbarnsmamma som var snart kunde se så otroligt ung ut. Denna look passar inte hennes ansikte heller, för mörk hårfärg och hon ser gammal ut. Till höger har vi den look vi är vana att se henne.


Mittbena, ingen volym, slarvigt, strand-vågor och ett skitigt solblekt hår. Hon ser mycket yngre ut , eller hur?

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения