среда, 11 мая 2016 г.

Skjutkäpp xxl

Skjutkäpp xxl

Köp skjutkäpp hos Widforss. Betala säkert med avgiftsfri faktura, kort eller internetbank. XXL har ett stort urval av skjutstöd för jakt och vapen. Här hittar du skjutstöd till låga priser och med god garanti, från kända varumärken som primos.


Hos XXL hittar du ett stort sortiment av jaktutrustning till låga priser. Välkommen in till vår webbutik för att titta på vårt sortiment. Teleskopiskt skjutstöd med låg vikt.


Enkel och smidig inställning och låsning av höjden. Stabilt och säkert med ring nertill som gör att stödet inte sjunker. Förr använde jag sällan skjutkäpp då jag oftast satt i torn och aldrig hade råkat ut för att möta något på vägen ut till tornet.


Numera går jag inte ut utan min skjutkäpp som är av det enklare snittet med en led i form av en skruv och mutter ca 15cm ner från toppen. Vill du maximera dina chanser till en fullträff under kommande jakt? Då är ett skjutstöd något för dig. Vi har ett stort utbud av herrkläder, bl.


Jag har alltid med mig mig skjutkäpp. Jag bad Sebbe på Nyåkersgårdenssadelmakeri att göra två ihopfällabara skjutstöd åt mig, ihopfällabara är de ca 35cm långa. Nordik Roe är speciellt framtagen för effektiv lockjakt på råbock. Den är förstämd för alla de läten som du behöver för en lyckad bockjakt. Jämför priser och läs recensioner på Jakt.


Astro Sweden - För dig med aktiv fritid i sikte! Vår expertis inom varje område gör att du som. De är för korta för att användas som skjutkäppar.


Iallafall om man som jag är en bit över 80. Har en skjutkäpp från Biltema också. Kan inte se att den inte skulle kunna användas som vandringsstav. Följde med några olika skor till den om jag minns rätt. Active Outfit - jaktbutiken online för jakt, fiske och friluftsliv.


Skjutkäpp xxl

Vi garanterar bra pris, personlig service och snabb leverans. Handla enkelt på vår webshop! Våra viktigaste sortiment är: Jakt, Lantbruk, Skog, Trädgård och Djurmat. Perfekt för hundföraren. Primos Triggerstick II Bi-Pod ger dig extra stöd för stabilare och mer precisa skott.


ShooterKing, Härkila, Bearskin, Sitka, 5. Att kunna röra sig lätt i. Snygg svart t-shirt från Edge. T-shirten är svart med inslag av grå camouflage och Edge märket. De funkar bra till vardagligt bruk men även till mer fysiskt.


Skjutkäpp xxl

Förbered dig för jaktsäsongen.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения