понедельник, 13 февраля 2017 г.

Bästa oljeaktien 2016

Bästa oljeaktien 2016

Stor potential i oljeaktien. Oljepriset klättrar på bred front. Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan. Förra årets kenyanska utfarmningsaffär till danska Maersk Oil skänkte trovärdighet åt Africa Oil och förvandlade oljeaktien från en äventyrsaktie till ett investeringsobjekt för värdeinvesterare, enligt tidningen.


Bästa oljeaktien 2016

Bland plusargumenten märks en stark balansräkning och mycket låg värdering samt att borrprogrammet precis återupptagits. Oljeaktien stängde på drygt kronor i fredags efter ett tapp på 3. Nokia har bästa vändningspotentialen. Banken hyllar bland annat Lundin-bolagets tillgångar som lyfts fram som bland de bästa utifrån kvalité och kostnad.


Carnegie har sänkt riktkursen till kronor med upprepad säljrekommendation. Lundin Petroleum backade runt procent till drygt 1kronor. Jefferies håller inte alls med Carnegie utan har krönt oljeaktien till ett toppval inom oljesektorn i år. Inom oljesektorn var Africa Oil ned procent medan Tethys Oil backade procent. Har satsat på oljeaktien Pearl som jag köpte i januari.


Bästa oljeaktien 2016

Ska man tro på en fortsättning upp? Vad tror du händer med oljepriset? Gunnar Wrede: Hej oljepriset är på väg tillbaka upp. Om det sedan innebär att Pearl fortsätter upp ska låta vara osagt. Stockholmsbörsen noterades successivt lägre under fredagens förkortade handel inför alla helgons dag.


De ledande Europabörserna handlades också klart. I kväll, lördag december, har den nypremiär på operan och barn och vuxna får en chans att se den igen, i en uppdaterad och något kortad version. Bland annat har jag tajtat till lite i början, i Snödrottningens aria. Brolija skrev dec, 20:12. Enligt mig är det ett ypperligt tillfälle att kliva in i oljebolag med finanser som klarar ett lågt oljepris åtminstone ett halvt år.


OMXSavslutade dagen vid -0.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения