вторник, 14 февраля 2017 г.

Biljett nu hackat

Se våra topp-erbjudanden! Jämför och hitta billiga flyg. Hitta lägsta priset innan du bokar. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Biljett Nu säljer biljetter i första- och andra hand. Priserna i sådana fall kan vara högre eller lägre än ursprungliga biljettpriser. Information om detta finns på varje evenemangssida. I en rad fall har också kunder blivit utan biljetter. Förra året gick dock bolaget i konkurs.


Nu har sajten återuppstått under det något modifierade namnet biljettnu. Sajeel Iqbal är vd och ensam ägare. Nu drivs sajten under namnet Biljettnu. Hasses evenemangsbiljetter.


Konsumentverket kräver förändring. Ett löfte som verkar vara svårt att hålla. Har du köpt biljett till ett evenemang via Ticketmaster? Då riskerar du att ha fått dina uppgifter hackade.


Det blev ett enormt tryck när TVgick ut med nyheten på fredagen. Det resulterade i ett tekniskt fel på vår sajt. Däribland användarnamn, mejl och IP-adresser.


Tiotals miljoner användaruppgifter. Sveriges ledande marknadsplats för evenemang inom sport, kultur, musik. Sajten hette tidigare biljett. Det betyder att obehöriga kan logga in på användarnas konton och bland annat se personuppgifter och beställningshistorik.


I fjol gick bolaget i konkurs men återuppstod under namnet biljettnu. Det är dock oklart om det går att köpa biljetter. Hundratusentals användaruppgifter gjordes tillgängliga på nätet, skriver Aftonbladet. Vi sparar inga personnummer eller bankuppgifter, och biljetterna är inte kopplade till kundernas konton, säger han.


Av allt att döma så är det frågan om biljetter som är utskrivna på det stulna biljettpappret från i höstas. Sök i Sverige och internationellt konserter, biljetter , artister, kalendarium och evenemangsinformation på LiveNation. Världens största sökmotor för. Under det tidigare namnet biljett.


En marknad som omsätter stora summor, men har fått mycket kritik. Biljettpriserna har trissats upp och i vissa fall har kunder inte fått sina biljetter. STOCKHOLM (TT SPEKTRA).


Efter det hyllade segertalet efter valet stiger förväntningarna inför ceremonin den januari. Det är orimligt och kan inte tillåtas, säger senatorn Dianne Feinstein. Förrätt: Lax Cocktail med hackat ägg, senap och dill. Varmrätt: Baconlindad kycklingfilé med Cognacspetsad pepparsås, rostad potatis. Serveras i Trozelligalleriet.


Bordsplacering, hänvisning på plats. Enligt Johan Brunnberg kommer det inte att bli några problem att fram till nästa år få alla SL-resenärer att byta ut sina kort. Bistro på dagtid och a la carte på kvällstid. Musik, Sport och Stand-up. Säkerheten hos nätjätten ifrågasätts nu på nytt.


Biljett nu hackat

Det här är allvarligt och vi har redan vidtagit flera åtgärder, säger vd Mark Zuckerberg under en telefonkonferens där TT deltog. För er som inte vet så är det en stor biljettmarknad på nätet och de har avtal med många klubbar.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения