среда, 22 февраля 2017 г.

Hundar från spanien

Spara upp till i Spanien. Nya hotellerbjudanden varje dag! En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Från ett liv i Spanien som oönskade, övergivna och bortkastade har många hundar fått flytta till nya hem i Sverige. Hjälp oss hjälpa - alla hundar räknas.


Vi vill hjälpa nödställda hundar i Spanien , ett av de länder i Europa där de far illa.

Föreningen är grundad av en grupp entusiaster med stor erfarenhet av hundar och djurskydd. Vi har alla egna adoptivhundar från Spanien. Amigos Mios arbetar aktivt för att sprida information om hundarnas situation i Spanien. Om du svarar ja på ovanstående frågor kan du vara säker på att många hundar skulle jublat om de hade haft den förmågan. Att adoptera hund från Spanien är att förändra livet totalt för en annan levande varelse.


Spanien , och många andra länder, är fullt av hundar som inte mött annat än elände i sina liv. Hej, har hittat en hund i Spanien , som jag blivit kär i och vill jättegärna ta hem till Sverige. Jag har hört så många olika regler nu så jag blivit snurrig, alla säger olika.

Om jag vill importera in en hund från Spanien , vilka regler gäller? Artiklar i kategorin Hundraser från Spanien Följande sidor (av totalt 21) finns i denna kategori. Med tanke på hur länge, och hur många hundar som kommit från Spanien vid det här laget så kan man nog kallt konstatera att det aldrig blev någon stor hälsoskandal av det. Om hunden får flyga i kabinen måste den resa i en väska eller bur.


Hundar som är för stora för handbagagemåtten måste alltid resa i lastrummet, där det ska vara samma temperatur och lufttryck som i kabinen. På SAS gäller att man måste boka plats för hunden , oavsett om den ska resa i kabinen eller lastrummet. Hundrondellen innehar tillstånd från Läns­styrelsen, enligt paragraf i djurskyddslagen, att omplacera hundar och bedriva verksamhet här i Sverige. Hundrondellen reser även hem till Sverige med TRACE handelsintyg på samtliga hundar vilket numera är ett krav enligt svensk lag för alla föreningar som omplacerar hundar från utlandet. Katt och hund får inte dela bur.


Observera att reglerna för att få resa med hundar , katter eller illrar från Norge till Sverige skiljer sig från de andra tredje länderna med EU-villkor. För att få resa från Norge till Sverige måste djuren vara id-märkta och ha EU-pass för sällskapsdjur. Efter ankomsten till Spanien skall hunden registreras hos en veterinärklinik i närheten där du bor. Hunden registreras som patient på kliniken och microchipet registreras hos RAIA, det andalusiska hundregistret.


För att kunna registrera hunden hos veterinären krävs ägarhandlingar från hemlandet. En hund från SOS har i de flesta fall en okänd bakgrund. Vi gör vårt bästa för att utvärdera hunden på plats men kan aldrig fullt ut redogöra för hur hunden kommer att reagera i ditt hem.


När du adopterar en hund med okänd bakgrund och eventuellt okänd blandning krävs anpassningsförmåga hos dig som adoptör. Har du någon gång funderat över att adoptera en hund ?

Vi är helt fristående från eventuella adoptionsförmedlare och föreningar. Detta är ett ideellt projekt skapat för att öka hundadoptionen i Sverige. Vi som står bakom har själva adopterat hundar.


Nu tänker jag inte låta Kiedis följa med till det kontoret när jag ska städa. Han ska inte få träffa den hunden ! I Europa utgör hundar huvudreservoar för en hos människor allvarlig form av leishmanios orsakad av Leishmania infantum. Hundar Utan Hem är en ideell förening som räddar och omplacerar avlivningshotade hundar från Sverige och Irland.


Vill du hjälpa en hund , samtidigt som du får en kär familjemedlem? Det som ofta kan till komma är rabiesvaccination, chipmärknig, pass, m. Innan ni skaffar en hund från ett annat land kan det därför vara ett bra alternativ att kontakta någon kennel i närheten vilket ger er möjlighet att få en stamtavla och även träffa föräldrarna till hunden. En katt och en hund får inte dela bur.


Om dina husdjur inte uppfyller dessa krav, måste de transporteras i separata burar. Anslutningsflyg – endast i Norge.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения