среда, 8 февраля 2017 г.

Imago parterapi

Imagoterapi - parterapi , parseminarier och individuell terapi. Du är varmt välkommen att höra av dig! Cecilia Hörnell-Sunar. Certifierad Imago parterapeut - EFT, Emotion Focused.


Emotionally Focused Therapy är en evidensbaserad. Beslutet att arbeta med relationen kan vara olika starkt hos.

Vi erbjuder ett antal olika seminarier och föreläsningar. När ni kommer i parterapi så utgår vi från var just ni är i er relation. Vissa par kommer i akut kris efter att t. Parterapi , mental coaching med Eva Berlander.


OM EVA BERLANDER OCH SVENSKA IMAGOINSTITUTET. Jag är licensierad mentaltränare, certifierad imagoterapeut. I hjärtat för metoden ligger att skapa trygghet och förtroende i. Metoden hjälper parterna att återupptäcka varandra, så att relationen kan fördjupas och bli ett medvetet förhållande.

Vi tilbyr parterapi etter Imago relasjonsterapi metoden. Arbeidet foregår i en strukturert form og tilpasses det enkelte par. Våre samtaleprosesser og kommunikasjonsverktøy gjør at det skapes trygge rammer. Dette sikrer at dere kan utvikle kontakt, god kommunikasjon og en dialogisk relasjon. Terapien foregår med en eller to terapeuter til.


Genom linsen av Interpersonell neurobiolog IPNB), arbetar vi med Mental träning, Imago relationsterapi och Mindfulness med målet att skapa kärleksfulla relationer i vårt samhälle. Syftet är att inspirera människor till att se på till synes hopplösa konflikter och problem ur perspektivet: ”Så spännande! Imago är ett latinskt ord och översätts ungefär till ”bild”. IMAGO PARTERAPI : Blandar flera metoder Hur går det till? Metoden kan beskrivas som en korsning mellan flera olika metoder, bland annat KBT och psykodynamisk terapi.


Terapeuten styr samtalet enligt en fast struktur. Dialogen mellan paret är central. På Livscentrum i Stockholm är en terapisession timme och minuter. Etter års ekteskap opplevde vi å bli kjent med den andre på nytt.


Imago metoden tillämpas ofta inom parterapi , den är speciellt framtagen för att hjälpa par att utveckla medvetande, intima och engagerade relationer. IMAGO-parterapi lærer Jer at løse konflikter på en ny måde. I får et redskab, der sikrer, at det I siger til hinanden bliver hørt, gjort meningsfyldt og understreget med empati og indlevelse.

En blandning mellan bland annat KBT och psykodynamisk tearpi. Här är dialogen central och består av tre steg: spegling (återberättande), validering (bekräftelse) och empati (inlevelse). Detta försäkrar att båda parter blir hörda, får bekräftelse och förståelse för sin livsssituation.


Jag erbjuder psykoterapi, relations- och parterapi ,handledning, coachning, konfliktlösning, organisationsutveckling och inspirerande föreläsningar och workshops. Videre har jeg tatt utdanning i kroppsterapi og bioenergetikk. Jeg er også sertifisert Imago parterapeut, workshop presenter (samlivskurs), consultant (veileder) og internasjonal klinisk instruktør. Kernen i Imago parterapi praksis er, at forstå konflikterne som udviklingsmuligheder og ikke som en svaghed ved parret.


Vi har alle konflikter, og parterapien en en proces som guider dig og din partner ind i en dialog omkring de svære temaer imellem jer. Mats och Maria Willers har arbetat med par tillsammans sedan 8år tillbaka. Mats Willers tar också emot personer för individuell samtalsterapi.


Dansk Imagocenter tilbyder individuel parterapi , workshops for par og videreuddannelse for bl.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения