пятница, 24 февраля 2017 г.

Bra frågor att ställa för att lära känna någon

Då man vill lära känna någon bättre tänker man ofta på frågor som kan få en att få reda på vad personen tycker om och tänker på. I den här artikeln kommer vi ta upp några frågor som du kan ställa för att lära känna någon bättre. Det är viktigt att tänka på att du inte bör göra konversationen till ett förhör.


Djupare öppna frågor för att lära känna varandra bättre. Vilka är de sämsta egenskaperna du fått från dina föräldrar? Beror på vilka jag umgås med har nog lättare för att vara mig själv med dem som jag litar på.

Har du ett bra självförtroende? Vad tar du med på en fest? Länge har du sökt efter vad det är och nu är du här. Precis där du ska vara.


Du känner att du har kraften och behöver stöd att hitta riktning. Känner du att det är dags att lägga till ett par nummer till din frågerepertoar? Jag finns här för dig.


Småprat kan vara trevligt och ett bra sätt att påbörja bekantskapen, men det räcker inte riktigt till om man verkligen vill lära känna någon. Att låta andra få använda sin expertis för att hjälpa dig kommer att få dem att känna sig bra och duktiga – och därför öppna upp sig mer.

Vilken tv-serie skäms du lite över att du gillar att titta på? Nästan alla har någon form av guilty pleasure-serie och att dela detta med en främling kan faktiskt vara ganska kul. Tre viktiga saker att tänka på för att skapa ett bra dejtingsamtal: Var närvarande. Tänk dig att du och din dejt sitter i en osynlig bubbla, och din uppmärksamhet är helt och fullt på det som händer inuti bubblan.


Allt utanför är helt oviktigt, just nu. Ställ bara frågor som du är genuint nyfiken att höra svaren på. Att titta på och prata kring resultatet gemensamt blir ett sätt att öka ägarskapet för välmåendet i hela organisationen. Frågorna som gör dig till en bättre chef Caroline Fjellner på frankly tipsar om sju populära frågor från den digitala tjänsten, som tar tempen på organisationen och kan lyfta både ditt ledarskap och hela företaget. Underbara frågor att ställa för att lära känna en annan människa LÄS OCKSÅ OM BOKEN: Presentera som proffsen - 1tips som gör dina presentationer fantastiska Ibland vet man helt enkelt inte vad man ska fråga när man möter nya människor.


Genom att be din dejt berätta om sin familj får du inblick i personens bakgrun uppfostran och värderingar. Finns det någon mat du absolut inte kan tänka dig att äta? Har du några bra lunchställen att rekommendera här i området? Har din familj något “hemligt” släktrecept? Vilken är din favoritrestaurang som inte så många andra känner till?


Om du försöker lära känna någon och du fortfarande inte har kommit fram till hur du gör det har vi en uppsättning frågor som kan hjälpa. De kan vara perfekta vid en första dejt om ni vill lära känna varandra på djupet, men också med en befintlig vän eller parter som hjälp att bygga en starkare relation. Turas om att ställa och besvara dessa frågor , i ordning: frågor för att lära känna varandra: 1. Vänskap bygger inte bara på att någon ska handla med eller någon att prata med om din nya förälskelse.

Så, om du vill gå in i djupt vatten, fortsätt samtalet genom att ställa några intressanta frågor. Några tips:Om du hänvisar till en nära vän eller en betydande andra, är jag ett fan av spelar förhållandet versionen av frågor. Helt enkelt turas om att ställa och besvara frågor tills du har alla frågat tjugo. Här är frågorna som psykologen Arthur Aron tog fram för att få okända människor att bli blixtförälskade i varandra – det är frågor att ställa på första dejten.


Och glöm inte Efter att alla frågorna är avklarade så ska ni titta varandra i ögonen i fyra minuter.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения