среда, 22 февраля 2017 г.

Bra powerpoint presentation

Frågan ställs ofta, riktigt ofta. Du vet exakt var du pekar, men dina åhörare har svårt att se den lilla pilen. Om det känns som du rör musen i ultrarapid har du en bra musföring.


Nu har du fått receptet för en lyckad presentation av vår presentationsexpert. Designern Damon Nofar är expert på just snygga powerpoint -presentationer, och har satt samman en egen med tips på hur man lyckas med dem. Här har vi sammanställt de bästa råden.

Hela presentationen hittar du här. Gör egen design Undvik frestelsen att utgå från en standard-mall. Men för att lyckas med ett bra framförande krävs det lite förberedelser.


Fundera på vad du behöver förstärka och förtydliga. Vad vill du att publiken ska ta med sig från presentationen? Ppt, bikupa, svarta tavlan, whiteboard… Inse också varför du ska använda det, så det finns en funktion. Om du behöver presentera en person som inte är uppdelad klickar du på Sänd bild spel för att skapa en presentation på webben. Du kan lämna bildspelsvyn när som helst genom att trycka på Esc på tangentbordet.


Snurra inte in dig i detaljerade flödesscheman eller punkter på en sida.

Skapa en presentation från grunden eller från ett tema med inbyggd grafik, teckensnitt och platshållare för text, bilder och innehåll. Skapa en tom presentation. Välj någon av de tomma presentationerna.


Skapa en presentation utifrån ett tema. Powerpoint som hjälpmedel. Här kommer några tips vad man ska tänka på när man gör en presentation. Börja med papper och penna: En bra presentation börjar med planering.


Du lär dig att skapa bilder som passar sitt syfte, att göra en bra och tydlig design, använda bilder och filmer, kontraster och animationer. Bra svar ovan, men Googla på en bra powerpoint presentation så får du massor av fler tips. Bra på att ”ta folk” Handlar ibland för snabbt. Föredrar att tala framför att skriva.


Vill ha folk omkring sig. Lär sig bättre genom handling. Talar ofta med hög röst. Får sin energi från andra.


Verktyget är väldigt enkelt att använda och funkar med interaktiva element som filmer och ljud. Skulle du mot förmodan vilja, kan du enkelt exportera till powepoint, pdf och jpg. Du kan enkelt lyfta din presentation till nya höjder som gör den engagerande och uppskattad genom att följa dessa råd: Gör din egen presentation med dina egna bilder.


Välj helt enkelt de perfekta bilderna, typsnitten och färgerna för att göra din presentation perfekt för ditt meddelande!

Dina vänner och kollegor kommer att bli förbluffade över hur oförskämt bra dina presentationer ser ut. Vi har även en samling fantastiska presentationsidéer om du saknar inspiration. Om du också lägger in sidor med avsnitts­rubriker där du kommer till nya områden i presentationen, kan publiken också följa din presentation på ett bra sätt. Det här är ett fruktansvärt bra knep när man håller presentationer.


Det bidrar starkt till att du uppfattas som en professionell talare.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения