понедельник, 13 февраля 2017 г.

Saker man kan göra när man har tråkigt

Discover Man With A Man. Ta en docka eller en kudde eller något och låtsas att det är ditt barn och ta hand om det hela dagen. Lek att du är ett djur, t. Men vad gör man egentligen när kalendersidorna plötsligt är tomma?


FRIDA ger dig tips på saker du kan göra när du har tråkigt. Här är nämligen saker du kan göra när du är uttråkad.

När man har tråkigt och känner sig trött är dans den bästa medicinen. Ibland går tiden långsamt och man tycker att det inte finns något vettigt att göra. Då kan de här sakerna kanske pigga.


Hitta på aktiviteterna själv eller med en vän. Om du är i skolan och har prov men inte har tränat skriv anonym istället för dit namn. Gå på restaurang mitt i veckan, ha en sleepover med dina vänner och börja vinterbada.


Gå till donken och beställ cheese burgare utan ost. Baaam listar roliga och mysiga saker att göra när du har tråkigt. Sätt på dig fiskarkläder och gå och fiska.

Gör en outfit till varje häst du har. För extra känsla kan du sjunga jag går och fiskar- låten. Kommer inte ihåg vad låten egentligen heter men jag tror att man kan söka på jag går och fiskar på. Saker att leva för Random. När du tänker varför har vi ett liv, för vad är liksom meningen med livet.


Men man får göra det bästa av allt, gör det du gillar. Detta är mina saker att leva för. Vad kan man göra på datorn när man har tråkigt ? Finns det några bra kanaler eller liknande (fröutom pewdiepie)?


Har tröttnat på att bara surfa runt på och liknande. Det kan gärna vara förslag på saker man kan göra gratis men det går också bra med grejer du behöver betala. Jag gjorde ett inlägg om saker på vad man kan göra med sin partner hemma, så tänkte lägg ut lite tips på vad man kan göra när man är själv hemma och har tråkigt och verkligen inte orkar gå ut.


Kolla på film eller serie Kolla på en film eller kanske ha ett maraton med någon serie är både avslappnade och mysigt. Istället kan man hålla sig inomhus, fota porträtt mot en fin vägg eller ett fönster (självporträtt eller med en modell) eller ta bilder av detaljer i inredningen. Eller varför inte fota vattendroppar i diskhon!


Sommartider kan vara en knaper tid rent ekonomiskt, och utan något att göra kan det bli tråkigt. Vi har sammanställt en lista med grymma saker som du antingen kan göra själv eller tillsammans med dina vänner, och det bästa av allt är att alla saker är helt gratis! Idag harjag suttit och bara haft tråkigt.

Snackat med en massa olika folk på msn. Jag och bullen hittade på massa saker att göra när man har tråkigt. Sen hade vi tävling ;D Haha , det gjorde dagen lite roligare.


Tänkte att jag kunde skriva några av dom sakerna här , för endel är verkligen kul ! Lista på saker man kan göra när man har tråkigt : Rita Fota Spela spel Lägga patiens Skriva Träna Ringa en kompis Fyll på! Har ni tips på andra aktiviteter så. En del saker är onödiga (men roliga) medan vissa tips faktiskt kan vara väldigt användbara. Trött på att surfa videon på , eller googla ditt eget namn? Här följer våra bästa tips på roliga saker att göra på det stora, härliga internet när du har så tråkigt att dina hjärnceller dör. är bara för amatörer.


Det här kan du ta till när du har riktigt, riktigt tråkigt.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения