вторник, 14 февраля 2017 г.

Bra rakhyvel för underlivet

På KICKS hittar du de största varumärkena inom makeup och hudvård. Vi har ett stort utbud. Undersökningshandskar, munskydd medicinbägare mm. Gäller endast utvalda varor.


Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser. Besök MediaMarkt idag!

Rakapparat, rakhyvel eller epilator – vad är bäst ? Om du använder vax för att avlägsna din hårväxt tar det längre tid innan håren börjar växa ut igen än om du använder en rakhyvel eller rakapparat. Att raka armar eller ben är inte lika känsligt som att raka ditt underliv så för att minska risken för att slinta med hyveln eller få inflammerade hårsäckar vid slidan har vi en guide för hur du rakar dig på säkrast sätt. Istället för att raka bort allt på en gång kan man börja med att trimma ner lite i taget. En vass rakhyvel är ett måste.


Slöa hyvlar sliter av hårstråna i stället för att skära av dem. Vassa hyvlar ger en slätare och mindre irriterad hud. För rakhyveln i samma riktning som håret växer.


Låt hyveln glida fram nära huden utan att trycka för hårt.

Jag har hittills använt Venus Devine, den blå, och nu även testat Venus rakhyvlar för känslig hy (men den var inte bra alls tyckte jag, fick inte bort allt). Enligt reglerna så ska man ju däremot använda nya rakblad vid varje intimrakning, men Venus rakblad är ju så dyra så att använda nya rakblad varje gång är orimligt. Då stängs porerna och risken för hudirritation minskar.


Om du märker att huden eller slemhinnorna i underlivet blir irriterade är det bäst att låta huden vila i några dagar och undvika att raka sig. Könshåret fyller som sagt en viktig funktion och det är bättre att behålla lite stubb än att raka underlivet för ofta. Det gör att detta är en maskin som passar särskilt bra för personer med mycket eller grov skäggväxt. Konstruktionen är gedigen och rakapparaten känns tung i handen.


Den är bred vilket gör att ett ordentligt grepp behövs för en stadig rakning, något som kan kännas annorlunda för den som är van vid en mer slimmad variant. Vi ger också tips och idéer om du ex. Hoppa in i duschen och tvätta dig med intimtvål eller -olja, innan du stryker på lite rakgel. Därefter plockar du upp en (helst) ny rakhyvel och rakar LÅNGSAMT, i den riktning håret växer.


För att förhindra skärsår och röda prickar kan man samtidigt sträcka ut huden med den andra handen. Det är också bra att använda kondom eller slicklapp om du har munsex. Använd en vass rakhyvel och smörj in underlivet om du rakar dig. Det är bättre för huden att raka medhårs än att raka mothårs. Så tar du bäst hand om underlivet.


Har ditt underliv hittills fungerat fläckfritt är du lyckligt lottad. För de allra flesta av oss drabbas av både ett och flera problem med underlivet genom livet, och särskilt när vi har passerat klimakteriet.

Lyckligtvis finns det mycket du själv kan göra för att hålla ditt underliv i toppform. I vårt rakhyvel bäst i test så har vi inte baserat resulatet på priset då det oftast inte handlar om speciellt mycket pengar i skillnad. Den bästa rakhyvel för män är endast baserad på vad för resultat den ger och inget annat. Ge ditt underliv den skonsamma rengöring det förtjänar! Rakhyvel herr bäst i test 1. Tvål tar bort det skyddande fettlagret som finns naturligt i ditt underliv.


En återfettande olja är däremot ett bra alternativ till tvål. Den här mjukgörande intimoljan är anpassad för ditt känsliga underliv och gör rent utan att torka ut. Du rakar dig regelbundet och funderar lite över vilken teknik som är bäst. Om du blir irritera får klåda eller röda prickar i samband med rakningen kan det vara klokt att tänka på att inte använda samma rakhyvel under armarna som i underlivet. Hej, tycker det tar sjukt att raka mig med rakhyvel och får oftast röda prickar.


Jag vet inte hur man gör bikinilinjen så jag tänkte det är bäst att bli av med allt hår. Hur gör jag för att det skall bli lättast? Kan man använda veet hårborttagningskräm och isf den rosa eller gröna?


Och vad vill killar ha egentligen? Vilken rakhyvel är bäst ? Likt vi tjejer är noga med vilka hårvårdsprodukter vi använder och killar (förhoppningsvis) ser till att använda bara de bästa produkterna för sin ansiktsrakning tycker vi på underlivet att både killar och tjejer borde vara lika kräsna när det kom till rakprodukter för intimrakning. Samma bodygroomer kan också användas för att trimma håret, för den som vill ansa snarare än raka bort rubbet.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения