понедельник, 6 февраля 2017 г.

Bra citat om vänskap

Lycka åtnjuts dubbelt upp medan sorg minimeras av vänskap. En god vän kommer alltid veta när du behöver ett lyssnade öra eller ett gott skratt. Ibland behöver man ett bra citat som påminner en om vad som är viktigt här i livet, när det kommer till vänskap och kärlek. Ingenting beskriver ens bästa vänner bättre än citat om bästa vänner.


Din bästa vän är inte bara en annan person, utan en vän i ett helt annan känsloregister än med dig.

Detta beskrivs i dessa citat om bästa vänner. Från liv till kärlek och allt däremellan. Vänligen läs vårt urval av de bästa citat här.


Det bästa i livet är trots allt kärlek, så det är inte konstigt att de bästa citaten handlar om just det ämnet. De bästa citaten är ofta också de som resonerar med dig mest. Man kommer inte långt i vänskapen om man inte är villiga att förlåta varandras små fel.


Lägg din hand i min så är vi starka tillsammans, så är vi svaga tillsammans, så är vi tillsammans.

Sådär, där var ett par riktigt bra och tänkvärda citat om vänskap och vänner. Många fler citat om vänskap “Kärnan i äkta vänskap är att tillåta varandra små felsteg. David Storey “För att hitta balans i livet måste du nå en bra relation med dig själv, du måste bli din egen bästa vän. Visdomsord om vänskap.


Vår samling med de bästa visdomsorden och citaten om vänskap ! Tänk på att vänskapscitat är som bäst när de delas med dina vänner! Citat om meningen med livet. En stor lista med citat om vänskap ! De kan vara bra att ha med sig i livet och hjälpa dig på resans gång!


Tipsa gärna dina vänner om dessa citat också. Behöver du förslag för fina citat om vänskap ? Då har du kommit till rätt ställe. Vi har samlat flera bra citat om vänskap. Skicka blommor till en vän – Här hittar du bra erbjudanden.


I nöden prövas vännen.

Det gör iallafall vi, och vi kände därför att vi ville sammanställa en stor lista med bra citat ! Vänskap är livets vin. De handlar om lite olika saker, men vi tror och hoppas att det finns något för alla bland dessa bra citat. Ta en ordentligt titt, lär dig några av dem utantill, och tipsa personer i din närhet om dessa bra citat. Hon lever vidare genom sina citat och böcker.


Likaså får du mer än gärna dela med dig av dina egna favoritcitat! Här får du länkar som vi hoppas kan vara till glädje för dig som är intresserad av ordspråk och citat i ämnet: Nalle Puh. När man är en björn med en mycket liten hjärna och tänker ut saker, upptäcker man att en idé som verkade vara riktigt idéaktig inne i hjärnan, är annorlunda när den kommer ut i det fria och andra människor ser på.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения