вторник, 28 февраля 2017 г.

Attrahera motsats

Motsatsord till attrahera på antonym. Ta reda på vad motsatsen är till attrahera och i vilka sammanhang antonymerna används. Om du vill veta mer om Attrahera besök någon av dessa. Resultatet antyder att man i framtiden skulle kunna skapa dofter som förstärker kroppens signaler och som skulle kunna öka chansen att attrahera en partner.


Sveriges största sökmotor för det svenska språket. Sverige är ett litet land men fortsätter att attrahera utländska investerare. Attrahera vad du vill ha istället för att undvika vad du inte vill ha. En strategi du kan använda för att undvika detta vanliga misstag är att ändra ditt perspektiv. Förändra din referenspunkt och orientera medvetet dina tankar.


Du gör valet om var de kan vandra fritt. Ett varmt fladdrande sken i motsats till mörker och död. Eller av hans raka motsats , det blev aldrig riktigt utrett. I motsats till vanliga domstolar medger sådana ingen insyn.


Det var helt i motsats till hur vi hade lagt upp vår träff. Vd på Astra var Håkan Mogren, min absoluta motsats i det mesta. Inte minst handlar det om att göra det möjligt att kunna rekrytera och attrahera de bästa lärarna till de skolor där de behövs mest. Den totala motsatsen till Londons myller. Värme, skugga och ett svalkande dopp i poolen, Avskärmad från omvärlden.


En annan tilltalande tanke. Livet är fullt av motsatser. Och på Instagram kan de vara precis såhär vackra. I fjärde programmet av Kitty, Manne och relationsmyterna går vi på djupet med uttrycket ” motsatser attraherar ”. Manne Forssberg kommer argumentera för giltigheten i detta påstående och menar att olikheter kompletterar varandra likt yin och yang. Kvinnor under detta stjärntecken är fulla av energi, är impulsiva och talar oftast innan den tänker till, medan männen de attraherar oftast är raka motsatsen.


Män som är tillbakadragna och till och med lite blyga finner väduren oemotståndligt. Dessvärre säger andra att motsatser attraheras. Sociala psykologer har en definitiv dom angående vilken av dessa som är sann.


Vi tenderar att attrahera personer som liknar oss. Att finna person vars attityder, värderingar och drag liknar våra egna uppmuntrar tillgivenhet. De biologiska reaktionerna konkurrerar ju också med vad vi lärt oss är attraktiva egenskaper. Faktorer som värderingar, social bakgrun liknande personlighet och intressen spelar en stor roll när det gäller vem vi attraheras av, enligt Torun Lindholm. Hur vissa människor försattes i motsats till andra.


Attrahera motsats

Arne var min absoluta motsats , en flegmatisk skåning. Alltså ett färgfyrverkeri i motsats till det helt vita.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения