понедельник, 25 июня 2018 г.

Borra i betongvägg lägenhet

Beställ via telefon, mail eller på webben innan 15. Gör fynd av kvalitetsprodukter. Fri frakt på fynd från 500kr! Vi har massor av positiva omdömen. Se vad våra kunder tycker om oss!

Vill du ha vår katalog hemskickad? Se slutpriser på lägenheter i hela Sverige. Hyresannonser med hög kvalitet - se alla lediga bostäder med en sökning! Ska du borra i betong?


Den här artikeln ger dig steg för steg instruktioner och förklarande fotografier när du vill borra i betongväggar. Borra och fästa i betongväggar var inte så vanligt förr i världen. På den gamla goda tiden hade man inga större problem att få upp sina hyllor, tavlor, väggklockor etcetera på väggen.


Borrar du i trävägg, förborra gärna med ett mindre borr först.

En bra borrmaskin kan du hyra för några hundralappar över en helg, till exempel på ramirent. Borra i betong Att borra i betong är inte svårt med rätt verktyg. Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för betongvägg. StyleRoom är Sveriges största inredningscommunity och visar inspirerande bilder från tusentals vanliga svenska hem. Inredningsalbum om betongvägg.


Inte om det är betongvägg , då krävs plugg. Eller ja krävs, sitter ju inte annars. Ja förutsatt att det är samma håldimension på det du ska skruva upp så kan du ju köra på samma. Det går med maskiner utan slag åsså men det viktigaste är ju att det är betong borrar ,skillnaden mellan biltema å hilti borrar är som natt å dag de å kan ja säga.


Köpte en lätt och smidig modell för 499kr på Jula, typ (absolut ingen stor och klumpig, det ska se ut som en ”vanlig” borrmaskin, inte en bilningsmaskin). Sedan har jag en batteridriven till allt annat borrande. Händer rätt ofta i en lägenhet att man behöver borra i betong tycker jag. Vad rekommenderar ni för typ av borr? Behöver man en borrhammare eller räcker det med en slagborrmaskin eller kanske en vanlig borrmaskin om man har rätt typ av borr?


Har hittat ett ställe där jag kan låna en ordentlig slagborrmaskin. Men vad ska jag tänka på? Vet att det inte är så OK att borra sönder ledningar, rör och liknande.

När du vill skruva upp något i taket, t ex en lampkrok, får borrhålet vara max mm djupt, alltså cm. Det beror på att installationer såsom vatten- och elledningar är dragna i taket. Ett för djupt borrhål kan orsaka stor skada, inte bara i din lägenhet utan även i dina grannars. Till slut fick vi gå dit för att höra varför vi störde så hemskt, och fick till svar av frun att vi inte fick borra på deras mat-tider. FixarTV tipsar om hur man går tillväga när man borrar i betong.


Skip navigation Sign in. I lägenheten bredvid dig bor ett medelålders par där båda jobbar nattskift, men olika nätter så de kan ta hand om barnets par, en kille på år. I lägenheten snett ovan dig bor gamla Berta som sover middag vid olika tillfällen under dagen.


Under dig bor Kalle helt. Jag har massa små ikoner i olika storlekar som jag vill ha upp. Där de ska sitta är det betongvägg så jag kan inte borra upp varje eller sätta upp dem med hemsk betongkrok. Tänkte om jag skulle sätta allihopa på nåt och sen sätta upp den stora tavlan.


Funderar på nån målad. Innan du börjar borra i en vägg bör du kontrollera så att det inte går några el-, vatten- eller gasledningar på det stället. Det gör du enklast med en metalldetektor. Med metalldetektorn borrar du säkrare.


Den hittar stål, järn och icke järnhaltiga metaller. Om du har en digital metalldetektor. Borra i lägenhet klockan en söndagskväll, är det ok?

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения