понедельник, 11 июня 2018 г.

Engelska redovisning ämne

Engelska redovisning ämne

Ska ha en redovisning nästa vecka i engelska C och ämnet är helt valfritt. Tycker det är väldigt svårt att bara komma på något att prata om, skulle egentligen ha skickat in ämnet i fredags, men hade inte kommit på något. Nu ere så att vi, i svenskan, ska redovisa muntligt om ett ämne som vi själva får möjligheten att välja. Men nu till probleeeemet. Jag vet inte vad jag ska redovisa om, fan.


Engelska redovisning ämne

Hjälp mig att komma på ett smidigt med ändå reflekterbart ämne snabbt, plix. HLR och liknande är ett bra ämne så hinner du aldrig igenom det viktiga på den tiden. Om du tycker att frihetsgudinnan är intressant så välj den, då kan man välja att hoppa över grejer när du märker att tiden blir knapp. Redovisningens två grenar: extern och intern redovisning. Här söker du efter böcker och andra medier.


Du kan också söka efter bibliotek, evenemang och övrig information om Stockholms stadsbibliotek. I de flesta länder finns inte företagsekonomi som ett sammanhållet ämne. Istället betraktas discipliner som marknadsföring och redovisning som egna ämnen med specialiserade utbildningsprogram och examina. Uppsatser om FöRSLAG TILL äMNE INOM REDOVISNING. Anförandet ska innehålla en presentation av ämnet och en kommentar till ämnet , t ex värderingar, egna åsikter eller egna erfarenheter.


Ka redovisning hjälp förslag. I engelskan ska vi ta reda på fakta om ett ämne kopplat till den engelsktalande världen och sedan skriva och framföra en. Du gör en redovisning i Keynote om ditt ämne kopplat till Canada.


Om du jobbat tillsamman med någon ska båda prata minst minuter. Du ska prata i 3-minuter på Engelska. Blir den du jobbar med sjuk ska du göra din halva av redovisningen ändå så se till att båda har materialet på sin dator. Använd inga ord som du inte vet vad de.


För att pröva kursen Engelska ska du genomföra följande examinationer: Skriftligt 1. Glosbe, online-lexikon, gratis. Bläddra milions ord och fraser på alla språk. Re: Engelska redovisning , vad ska jag prata om? Prata om något du kan, t. Blir mycket lättare för då behöver du inte hitta fakta till det du ska prata om utan får mer tid att arbeta med talandet Lycka till! Läsprojekt i engelska vecka - här kommer instruktionen.


Vi jobbar sen i skolan med förberedelserna inför redovisningen av just ditt ämne. Det krävs att studenten har en bredd i ämnet och inte enbart högskolepoäng inom en av inriktningarna (dvs. ledarskap, marknadsföring redovisning , finansiering). Företagsekonomi C hp.


Därutöver krävs En B och svenska för grundläggande behörighet för högskolestudier (krav på svenska avser om utbildningen ges på svenska). Utbildningen fokuserar framför allt på extern och intern redovisning samt beskattning, såväl i teori som i praktik. Kurser i dessa ämnen varvas med kurser i bland annat kommunikation, marknadsföring och organisation, kompetenser som är viktiga för helhetssynen inom affärsekonomi.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения