четверг, 14 июня 2018 г.

Filip och fredrik musikhjälpen

Det är underbart med alla dessa hjälteinsatser. Många bäckar små är ju grejen, men man får försöka se hur man kan bidra bäst. Men ett år senare har reklamfilmen fortfarande inte blivit av. Annons Välgörenhetsevenemanget Musikhjälpen – i år på Stortorget i Örebro – som sänt dygnet runt i Sveriges Radio och på SVT Play i sex dagar, avslutades vid klockan 20.


Duon auktionerade ut sig själva som reklampelare till vilket företag som helst.

I 1timmar samlar de in pengar till Radiohjälpen och informerar kring ett rättviseprojekt. Programmet sänds non-stop i Poch på SVT Play, och stora delar av dygnet i SVT. Samtidigt sänder han radio för att samla in pengar till Musikhjälpen.


Fredrik ngsson på Twitter. Annons Josefine Jinder, Kodjo Akolor och Pelle Almqvist är årets programledare i Musikhjälpen som börjar på måndag december. En gång i veckan ägnar de en timme åt varandra,. Nu slår de rekordet ännu en gång.


Filmen, som handlar om det första afrikanska bandylaget någonsin i bandy-VM, kommer visas på bio och efteråt får den vinnande budgivaren ett bakom kulisserna-snack.

Senaste nytt från Österbotten. Lokala nyheter, sport, ekonomi, kultur och mycket mer. Inte i min vildaste fantasi”, skriver ngsson på Twitter och fortsätter: ”Tack alla företag som budade. De har även gjort dokumentären Trevligt Folk och intervjuat massor av olika människor.


Så löd annonsen som Luleborna Emma Forsberg och Hanna Drugge lade ut på Tradera. Alla ören går till Musikhjälpen. De har erbjudit sig att producera en reklamfilm och budgivningen startade på en miljon kronor. Enligt Dagens Media har klädföretaget Gant lagt ett bud på just den summan. Tjänsten som de erbjöd var att skapa en reklamfilm, från idé till färdig produkt, till ett svenskt företag.


Auktionen stannade på miljoner kronor, vilket är ett nytt rekord för Musikhjälpen. Och vilken succé det blev! Vi är beredda att associeras med vilket företag som helst. Emelie Pettersson, Hanna Drugge och Emma Forsberg, varav de två sistnämnda boende på Hertsön i Luleå, lade ut en vinkväll som man kunde buda på.


Totalt kom det in bud. Filip Hammar är journalist och programledare. Grattis Världen och Myggan.


Varje år brukar en rad olika kändisar och offentliga personer delta och hjälpas åt att samla in pengar.

Filip Dikmen är influencer, r och känd för sina humorklipp på instagram, där han spelar flera olika karaktärer. I Musikhjälpen är det din musik – och ditt engagemang – som räddar liv. Hej and wälkommen to Sweddit!


The hub for Swedes on reddit and our community here! Visiting redditors from elsewhere are also welcome! De gästar Musikhjälpen i år.


Måndag den december klockan kliver programledarna Josefine Jinder, Pelle Almqvist och Kodjo Akolor in i glasburen i Örebro.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения