понедельник, 25 июня 2018 г.

Mottagning för unga män stockholm

Mottagning för unga män stockholm

Billiga flyg från Manchester till Stockholm från 594kr. Underhållning och gratis Wi-Fi ombord. Mer utrymme för benen. Spara pengar – boka nu!


Den psykiska ohälsan bland unga är ett samhällsproblem som inte bara innebär ett lidande för individen utan också stora kostnader för samhället. Sverige har länge utmärkt sig som ett land med höga ohälsotal. Välkommen till mottagning för unga vuxna, S:t Eriksplan. Vi erbjuder psykiatrisk vård på specialistnivå utifrån de regionala vårdprogrammen. Stockholm Stadsmissions Terapicenter för Unga har verksamhet på Fleminggatan 1i St Göran, Stockholm.


Här kan du testa dig för könssjukdomar, ställa frågor om kroppen eller prata om svårigheter i relationer och sexualitet. Mottagningen för unga män är för dig som är ung man. Den största gruppen besökare kommer för att testa sig för sexuellt överförbara sjukdomar.


Inom Stockholms läns sjukvårdsområde finns fyra mottagningar för unga vuxna över år: på Arenavägen i Globen-området, i Fittja, vid Sankt Eriksplan och i Södertälje. Du som förutom att du mår psykiskt dåligt, också har problem med alkohol eller andra droger, får bäst hjälp hos Maria Ungdom. På mottagningen kan du få hjälp och stöd i frågor kring sexualitet, självkänsla, relationer, tonårsutveckling, preventivmedel, könssjukdomar och andra gynekologiska besvär. Den är till för Ungdomar upp till år, speciellt för boende i Skarpnäck och Enskede-Årsta-Vantör.


På Flogsta vårdcentral i Uppsala har under en tid ett försöksprojekt drivits med en speciell mottagning för unga män från hela länet. Nu tänker landstinget göra mottagningen permanent efter de goda resultat som uppnåtts, det säger ordföranden för landstingets vårdstyrelse, Malena Ranch, Miljöpartiet. Ibland vill man bara prata, utan att ta hänsyn till något eller någon.


Mottagning för unga män stockholm

Männen får samma frågor som kvinnorna: om sexualitet och reproduktiv hälsa och hälsa i allmänhet, om levnadsvanor, våld och droger. Vi är vana vid frågor som angår unga. I Stockholm , Göteborg och Malmö finns mottagningar som är speciellt inriktade mot män som har sex med män.


Vi har verktyg för att komma vidare. De finns på många större orter och har erfarenhet av att träffa unga och av att bedöma symtom. Många ungdomsmottagningar tar emot patienter upp till. Unga män som mår psykiskt dåligt söker sällan hjälp. Nu startar Stadsmissionen en särskild terapimottagning för män mellan och år med enbart manliga psykoterapeuter.


Detta är en låst artikel. Uppdraget är dels att komplettera det allmännas bristande resursfördelning när det gäller tillgången till psykoterapeutisk behandling för unga män i staden. Region Stockholm representeras här enbart av mottagningen Maria ungdom som tar emot majoriteten av de unga som söker vård för alkoholförgiftning i Stockholms län. Du kan själv välja den mottagning som passar dig bäst. Där får du hjälp med utredning och bedömning samt, om du behöver det, hänvisning till andra specialiserade mottagningar eller våra avdelningar för heldygnsvård.


Därefter ska landstinget utvärdera och ta ställning till om verksamheten ska permanentas. Idag har vi ingen mottagning för unga män inom primärvården. För de yngsta finns ungdomsmottagningarna, men efter fyllda finns få alternativ. Uppföljningen visar att allt fler mottagningar har startats, i dag är det stycken, samt att vården är efterfrågad.


Psykiatri södr Stockholms mottagning för unga vuxna tar emot patienter från till år för psykiatrisk bedömning, utredning och behandling av olika psykiatriska tillstånd. Frågor som rör barn och unga. Vi ger rådgivning och stöd till både föräldrar, barn och ungdomar.


Barn och unga som far illa eller riskerar att fara illa kan själva vända sig direkt till socialtjänstens mottagning för att få stöd eller skydd. Kontakta oss om du: behöver stöd som förälder.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения